Nyhet

Skift ut Sonos Move-batteriet selv

Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Battery kit Sonos Move
forfatter

Det er en kjennsgjerning at batterier blir dårligere over tid. Batteriet i den bærbare Sonos Move er beregnet til å holde rundt 900 ladesykluser, før kapasiteten er redusert med 50 prosent.

Sonos ønsker at Move skal vare lenger enn dette, derfor tilbyr de nå en mulighet for kunder som opplever forverring av batteriet, og ønsker å skifte det ut. Dette for å bidra til mindre problemer med el-avfall, og dessuten sløsing med penger og resurser ved å hele tiden kjøpe nytt.

Videoanmeldelse: Endelig kan du ta med Sonos ut i hagen! Sonos har kuttet ledningen og kan endelig tilby en flyttbar høyttaler til utendørs bruk.
Battery kit Sonos Move - white
Batteri-settet til Sonos Move, her i hvitt. Foto: Sonos

Du kan fra og med nå kjøpe et nytt gjør-det-selv-sett med nytt batteri og nødvendige verktøy for å skifte det ut. Instruksjoner om hvordan det gjøres følger også med. Sonos lover at det er enkelt. Det selges gjennom Sonos’ egen nettbutikk for 799 kroner, og du kan velge mellom hvitt og svart. Bunnen er nemlig synlig.

sonos.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.