Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Samsung Music Frame klar for Norden

Kan det friste med en smart høyttaler forkledd som et maleri?

Skrevet av / 02.05.24 - 13:22
Samsung Music Frame klar for Norden

Samsung meldte i dag at den nye høyttaleren Music Frame er tilgjengelig for salg i Norge. Den trådløse høyttaleren er laget for å ligne en bilderamme, og kan brukes til å vise ulike foto med eller uten passepartout.

Samsung The Frame er en svært populær TV her til lands, blant annet fordi den tar seg pent ut på veggen, og nå kommer altså høyttalerversjonen. Music Frame ble vist for første gang på CES 2024, og lander i norske butikker nå i mai.

Les også Nå lanseres høyttalervarianten av "The Frame" Samsung vil utfordre IKEA og Sonos - nå lanserer de sin egen bilderamme med lyd.

Samsung Music Frame

Samsung er ikke den første til å lage høyttalere som ligner en bilderamme: IKEA og Sonos har gjort noe lignende med SYMFONISK-serien, og i likhet med disse er den nye Samsung-høyttaleren laget for å gjengi både musikk og TV-lyd, som den mottar trådløst over Wi-Fi.

Samsung Music Frame på veggen sammen med TV-en The Frame. (Foto: Samsung)
Music Frame måler 33 x 33 centimeter, kan plasseres i bokhylla eller henge på veggen, og fylles med fysiske foto og print, akkurat som en vanlig bilderamme. (Foto: Samsung)

Music Frame kan benyttes en og en eller i stereopar og styres via en mobil-app. Den kan også kobles opp mot en Samsung TV eller lydplanke via finessen Q Symphony, og benyttes foran eller bak som surroundhøyttaler.

Den skal visstnok også kunne brukes som subwoofer -men hvor godt det fungerer, gjenstår å teste.

Pris og tilgjengelighet

Samsung Music Frame (HW-LS60D) er tilgjengelig i svart, og kan bestilles nå på Samsung.com/no. Andre forhandlere vil følge på i løpet av våren/sommeren.

I forbindelse med den nordiske lanseringen har vi også fått vite prisen, som blir 4990 kroner per stykk. Samsung tilbyr kvantumsrabatt dersom du kjøper et stereopar(gjelder en begrenset periode).

Obs! Senere i år vil det lanseres egne rammer i hvitt som kan festes på høyttaleren. Disse gjør at høyttaleren i større grad kan gli inn i hjemmet og passe inn i ulike miljøer.

Vi fikk en sniktitt på Music Frame allerede under CES i Las Vegas i januar, og fikk da ikke lyttet så mye til lyden, men førsteinntrykket var i alle fall at dette er en estetisk lekker og diskré høyttaler. Vi har selvfølgelig også bestilt den nye Samsung-høyttaleren til test!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos Roam oppdatert for sommeren

Her er Samsungs nye lydplanker

- Den nye Sonos-appen suger

Kjempebillig høyttaler

Nå kan du velge farge

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Scroll to Top