Search
Generic filters

Rimelig bluetooth-høyttaler med hi-fi-kvaliteter

NuForce lover at den trådløse bokhyllehøyttaleren S3-BT gir hi-fi-kvaliteter takket være Bluetooth 4.0.

Hovedargumentet for den nye, trådløse høyttaleren S3-BT er Bluetooth 4.0 som gir høyere båndbredde og dermed støtter bedre trådløs lydkvalitet.

Bluetooth-høyttalere flest blekner lydmessig i forhold til sine analoge motstandere, men NuForce har stor tro på at apt-x-protokollen og AAC-kodeker gir CD-kvalitet og dermed vil tilfredsstille selv den mest ihuga hi-fi-nerden. Nå er AAC riktignok ikke helt CD-kvalitet, men det skal nok godt gjøres å høre særlig forskjell med et par rimelige bokhyllehøyttalere. Dermed kan det være hold i påstanden likevel.

Hvis du derimot ikke er overbevist av lydkvaliteten over blåtann, har NuForce også inkludert en stereo analoginngang. Alternativt anbefaler NuForce å bruke analoginngangen for å koble til en av deres trådløse digitalkonvertere (Air DAC), som vil gi enda bedre trådløs lydkvalitet enn hva Bluetooth er i stand til.

Høyttalerne har en 3,5-tommers bassenhet og en 1-tommers diskant hver, og basselementet har noe så fint som en patentert antiresonansmembran (har de ikke alle?).

Velg mellom svart eller hvitt kunstlær.

Høyttalerne er bekledd i svart eller hvitt kunstlær. Prisen er oppgitt til 300 dollar i USA. Basert på egne priserfaringer forventer vi en prislapp på noe over 2.000 kroner når produktet ankommer det norske markedet.

stilimento.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker