Rimelig bluetooth-høyttaler med hi-fi-kvaliteter

NuForce lover at den trådløse bokhyllehøyttaleren S3-BT gir hi-fi-kvaliteter takket være Bluetooth 4.0.
forfatter

Hovedargumentet for den nye, trådløse høyttaleren S3-BT er Bluetooth 4.0 som gir høyere båndbredde og dermed støtter bedre trådløs lydkvalitet.

Bluetooth-høyttalere flest blekner lydmessig i forhold til sine analoge motstandere, men NuForce har stor tro på at apt-x-protokollen og AAC-kodeker gir CD-kvalitet og dermed vil tilfredsstille selv den mest ihuga hi-fi-nerden. Nå er AAC riktignok ikke helt CD-kvalitet, men det skal nok godt gjøres å høre særlig forskjell med et par rimelige bokhyllehøyttalere. Dermed kan det være hold i påstanden likevel.

Hvis du derimot ikke er overbevist av lydkvaliteten over blåtann, har NuForce også inkludert en stereo analoginngang. Alternativt anbefaler NuForce å bruke analoginngangen for å koble til en av deres trådløse digitalkonvertere (Air DAC), som vil gi enda bedre trådløs lydkvalitet enn hva Bluetooth er i stand til.

Høyttalerne har en 3,5-tommers bassenhet og en 1-tommers diskant hver, og basselementet har noe så fint som en patentert antiresonansmembran (har de ikke alle?).

Velg mellom svart eller hvitt kunstlær.

Høyttalerne er bekledd i svart eller hvitt kunstlær. Prisen er oppgitt til 300 dollar i USA. Basert på egne priserfaringer forventer vi en prislapp på noe over 2.000 kroner når produktet ankommer det norske markedet.

stilimento.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.