IFA 2012

Norske Pinell er å finne i audio-hallen på IFA-messen. Der viser de en ny nettverksradio med DAB, kalt Dynamic, og en tilhørende høyttaler.
forfatter

Pinell er kjent for sine små bordradioer. Noen med nettverkstilkobling, andre med batteridrift, de fleste med DAB-radio.

Nye Dynamic er den hittil råeste av dem. Innvendig bruker Pinell sin velprøvde prosessor og mottaker, som også finnes i andre modeller, men her har de benyttet et kabinett i MDF-fiberplater, og mye bedre høyttalerelementer.

En 9 cm bass og en 19 mm diskant sitter bak de avtagbare grillene, som kan leveres i flere farger.

Det finnes også en ekstra høyttaler til Dynamic. Den har samme kabinettype og elementer, og plugges bare sammen med Dynamic, og vips, har man stereolyd. Høyttaleren koster 800 kroner, mens Dynamic koster 3000 kr.

Da får man 2 x 25 w forsterker, wi-fi-tilkobling og nettradio, DAB/DAB+, FM-radio, og musikkstrømming.

På toppen sitter en OLED-skjerm og betjeningsknapper, mens et navigasjonshjul på siden brukes til å bla i skjermmenyene.

Den 20 cm høye nettverksradioen finnes i sort eller hvit, og skal selvsagt inn på testbenken straks Pinell er klare med Dynamic-modellen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.