Trådløs høyttaler

Med de små Fidelio E2 kan du strømme musikken til høyttalerne, uavhengig av kabler
forfatter

Trådløse høyttaler er innmari praktisk. De gjør det nemlig såre enkelt å spille musikk fra mobilen, uten at man må strekke ledninger eller dokke mobilen noen sted.

Fidelio E2 fra Philips – type BTS7000, kan du sette hvor som helst, for eksempel ved siden av tv-en, eller i en hylle. Plugg i strømkontakten, også er du klar til å spille.

De bruker Bluetooth for trådløs strømming og støtter både aptX og AAC-filer som er kjekt å ha, for å få bedre lyd fra Bluetooth. Som vi vet, komprimerer lyden mer enn strømming over wifi.

Høyttalerne pares enkelt med mobilen via NFC – nærfeltsteknologi som bare trenger en lett berøring melom mobil og høyttaler, for å kobles sammen trådløst.

At de også har en HDMI-kontakt, betyr at du kan koble høyttalerne til tv-en, og få bedre lyd enn du vanligvis får fra tv-ens innebyggede høyttalere.

Fidelio E2 koster 2999 kr paret.

E2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.