Trådløs høyttaler

Med de små Fidelio E2 kan du strømme musikken til høyttalerne, uavhengig av kabler
Annonse
Annonse
forfatter

Trådløse høyttaler er innmari praktisk. De gjør det nemlig såre enkelt å spille musikk fra mobilen, uten at man må strekke ledninger eller dokke mobilen noen sted.

Fidelio E2 fra Philips – type BTS7000, kan du sette hvor som helst, for eksempel ved siden av tv-en, eller i en hylle. Plugg i strømkontakten, også er du klar til å spille.

De bruker Bluetooth for trådløs strømming og støtter både aptX og AAC-filer som er kjekt å ha, for å få bedre lyd fra Bluetooth. Som vi vet, komprimerer lyden mer enn strømming over wifi.

Høyttalerne pares enkelt med mobilen via NFC – nærfeltsteknologi som bare trenger en lett berøring melom mobil og høyttaler, for å kobles sammen trådløst.

At de også har en HDMI-kontakt, betyr at du kan koble høyttalerne til tv-en, og få bedre lyd enn du vanligvis får fra tv-ens innebyggede høyttalere.

Fidelio E2 koster 2999 kr paret.

E2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?