TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Perlisten – Perceptual listening

Amerikansk-danske Perlisten Audio kan spille høyt og ultrarent.

forfatter
Publisert 18.03.22 - 11:30

Helt nye høyttalermerker ser vi nok så ofte. Men nye høyttalere i den ambisiøse enden og med egenutviklede høyttalerenheter, det er ikke hverdagskost!

Og det er nettopp det Perlisten Audio står for. Selskapet har hovedkvarter i USA og er stiftet i 2016, men er nytt på det norske markedet. Og skal man dømme ut ifra danske anmeldelser, så ser det lovende ut.

Perlisten Audio står for «Perceptual Listening,» en helt ny lytteopplevelse. Bak selskapet står amerikanske Daniel Roemer og danske Lars Johansen, som bl.a. er kjent fra Peerless og Miller & Kreisel.

Alle Perlistens høyttalerenheter utvikles og fremstilles in-house på egen fabrikk og alle Perlisten-modeller kan fungere som lukket kabinett eller bassrefleks til bruk med eller uten merkets subwoofere.

Perlisten Audio fremhever at de er bygd på vitenskapelig grunn og deler gjerne detaljert teknisk informasjon og måledata. De viser stolt frekvensmålinger (on- og off-axis), kurver for impedans, fase, forvrengning og spektogrammer med off-axis gjengivelse langs vertikale og horisontale akser.

Vi har foreløpig ikke fått noen priser på Perlistens modeller. Men det ser vanvittig ambisiøst ut. Selskapet skal også være det første som har oppnådd sertifisering etter THX Dominus, som er en ny standard for hjemmekinoer på opptil 184 kvadratmeter ved lydtrykk opptil 120 dB med minimal forvrengning.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde