Gaming-soundbar fra Panasonic i egen Final Fantasy-utgave

Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Panasonic SC-HTB01 SoundSlayer Final Fantasy
Annonse
Annonse
forfatter

Den spesielle gaming-lydplanken SoundSlayer, som også går under det mer kliniske navnet SC-HTB01, lover å gi en bedre spillopplevelse med full 3D-lyd som omfavner lytteren, takket være Dolby Atmos, DTS:X og DTS: Virtual X lydformater. Dette gjøres med digital lydprosessering, for lydplanken i seg selv er et 2.1-kanals, treveis høyttalersystem. Med andre ord får ikke hver lydkanal sitt eget høyttalerelement, her bruker man i stedet digital psykoakustikk.

Panasonic Sound Slayer exploded
Panasonic SoundSlayer er en 2.1 lydplanke, med to høyttalerelementer til hver kanal foran, og med egne basselementer på toppen til subwooferkanalen. Foto: Panasonic

Final Fantasy-versjon med flere lydmoduser

Nå kommer en egen Final Fantasy-versjon av SoundSlayer, med egne lydeffekter utviklet av to av Square Enix sine komponister og lyddesignere. Lydplanken er  spesialtilpasset Final Fantasy-spillverdenen.

Det finnes tre lydmoduser for spill, alle utviklet sammen med Final Fantasy-lydteknikerne:

Role-Playing Game mode (RPG) er ideell for rollespill og optimalisert for Final Fantasy XIV Online. Gi ren følelse av realisme og intensitet, og skal gi spillerne en følelse av å være inni spillet.

First-Person Shooter mode (FPS) gir nøyaktig posisjonering av lydeffekter, slik at du kan høre subtile lyder som fotavtrykk, og få en fordel i forhold til fienden i første- og tredjepersons skytespill.

Annonse

Voice mode lar deg tydelig høre karakterers stemmer. Anbefales for adventure-spill, hvor klare dialoger kan gi viktige ledetråder.

Å bytte mellom de tre lydmodusene ut i fra spillets krav skal gi en opplevelse “fylt med intensitet, spenning og virkelighetsfølelse, uavhengig av spillerens foretrukne spillstil.

SC-HTB01FF, som spesialversjonen heter, har fått tilpasset utseende på lydplanken og innpakningen, til å stå i stil med Final Fantasy XIV.

Panasonic Sound Slayer HTB01 launch
Panasonic presenterte nylig Final Fantasy-utgaven av gaming-lydplanken SoundSlayer, på en digital produktlansering. Foto: Skjermbilde

Panasonic SoundSlayer SC-HTB01FF: Pris og tilgjengelighet

I utgangspunktet blir SC-HTB01FF tilgjengelig i begrenset opplag, og kun gjennom Amazon i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania og Italia. Hvorvidt den enkelt vil kunne bestilles til Norge fra noen av de utenlandske nettbutikkene, er vi usikre på.

Derimot er det gode muligheter for at standardversjonen SC-HTB01 kommer til Norge.

Annonse

Prisen på den opprinnelige SoundSlayer er rundt 3000 kroner (USD 300), spesialversjonen forventes å bli noe dyrere.

Klikk her for mer info

Panasonic SoundSlayer GamingRig
Panasonic SoundSlayer i et gaming-oppsett. Foto: Panasonic
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Kompakt strømmenanlegg med radio og CD-spiller.
High-end nettverksspiller får Organik DAC
Flere produkter støtter Roon.
Rega platespillere kan lyde bedre med en ny rem.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design