Panasonic-lyd i alle rom

Flere trådløse høyttalerei All Connected-serien.

Skrevet av / 15.03.16 - 12:23
Panasonic-lyd i alle rom

Panasonic har allerede et stort sortiment med multiromshøyttalere i sin All Connected-serie. De bygger på Qualcomms mediaplattform Allplay, som kan styres fra en app eller la deg spille direkte fra for eksempel Spotify. Men nå våkser den ytterligere med fire nye modeller modeller, alle med Wifi- og Bluetooth-tilkobling.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL05 er høyttaleren du kan ta med deg inn i dusjen. Det er en kompakt og vanntett (IPX7-klassifisert) høyttaler med et batteri som varer seks timer. En utgangseffekt på 20 watt gjør at den også fungerer fint på verandaen til våren.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL7CD er en stilig enhet med mange lydkilder. Foruten å kunne strømme musikk kan du også spille fra CD, USB eller radio. Et innebygd minne på 4 gigabyte holder til å rippe dine 5 favoritt-CD-er. Fra USB-minnet kan du spille høyoppløst musikk i FLAC eller WAV-format (opp til 192 kHz/24 bit).

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL9 er for deg som vil ha litt ekstra kraft. Den har et 2.1-høyttalersystem oppgitt til 80 watt. Den kan veggmonteres og har hurtigknapper for å komme til for eksempel favorittstasjoner i TuneIn internettradio.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL6 er en mer kompakt høyttaler med samme allsidighet som ALL9, men med en oppgitt effekt på 30 watt. Den kan kobles i par for stereolyd, eller kombineres med lydplanken ALL70T for surroundlyd til TV-en.

Hele sortimentet finner du på Panasonics hjemmeside.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Tivoli Audio slipper ny høyttaler – uten radio

Offisielt: Nå er JL Audio en del av Garmin

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Scroll to Top