Høyttaler:

Dynaudios Audience-serie har vært så lenge på markedet, at den er en klassiker. Nå erstattes Audience-modellene av to nye serier. Her er den ene.

Den eldre Audience-serien erstattes av to høyttalerserier. Excite, som vi har testet en modell fra allerede, og den rimeligere DM-serien her. De nye DM-serien består foreløpig bare av kompakthøyttalere, tre stykker, fra DM2/7 øverst på bildet, til DM2/8 og den største DM2/10.
2 betyr toveis, tallet etter forteller hvor stort basselementet er i tommer.

Alle modellene i DM-serien bruker Dynaudios egne elementer, og felles for alle tre, er en 28mm diskant i vevet silke, paret med en bassmellomtone i magnesiumpolymer.
Elementene er tilpasset bruk i DM-serien, som er kledd i sort eller rosentrefarget vinyl, med en ekstra 25mm tykk grålakkert frontplate, for å stive av og dempe kabinettresonanser.

Høyttalerne leveres men en skumplastplugg, som man kan bruke for å dempe bassrefleksporten på baksiden med. Når de plasseres inntil vegg eller på en hylle.
Den minste DM2/7 er 35,5 cm høy, DM2/8 måler 40 cm mens den store DM2/10 med 10-tommers bass, er 45 cm høy.
DM-serien vil bli tigjengelig første kvartal 2009, og prisene starter på 5.400 for den minste DM2/7, 7.000 kroner for DM2/8 og 9.000 kroner paret for den store DM2/10.
Dynaudio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.