Foto:

Foruten tre nye IXUS-modeller, har Canon et interessant PowerShot-kamera med 14 x zoom og HD-video på vei.

La oss ta det siste først. PowerShot SX210 IS med optisk bildestabilisator, har hele 14 x zoom fra 28mm vidvinkel, pakket inn i et lettmetallskall som på det tykkeste er 32 mm tykt. Ikke verst for et kamera med oppfellbar blits, med 14 megapiksler og Canons nye 3-tommers PureColor II G skjerm. Kameraet kan også skyte video i 720p/30fps, med stereolyd og optisk zoom, alt til 3.400 kroner.

Blant de nye IXUS-modellene, er IXUS 210 kanskje det meste spennende kameraet. Her får man også 14 megapiksler og HD-video, men 5 x zoom med optisk bildestabilisator, i et mindre, lettere og rimeligere kamera med 3,5-tommers pekeskjerm i ekte bredformat. Alt til 3.300 kroner.

Enda rimeligere er nye IXUS 130, som også kommer i flere farger. Til 2.800 kroner får man samme Smart Auto-funksjon med automatisk valg av motivprogram som de andre nye kompaktkameraene fra Canon, og smile- og blunkegjenkjenning, men IXUS 130 har 4 x zoom fra 28mm  og mangler pekeskjermen til IXUS 210.
Pekeskjerm finnes det heller ikke på IXUS 105 til 1.900 kroner. Som er et enkelt lite og lett kamera med 4 x zoom, optisk bildestabilisator og 12 megapiksler.

Canon IXUS og PowerShot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.