TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nye bærbare høyttalere fra Philips

Philips S4807 og S7807 er støv- og vanntette, robuste Bluetooth-høyttalere

forfatter
Publisert 04.06.22 - 12:38

Selv om sommertemperaturene ikke har satt inn enda, er utesesongen i gang.

For å kunne ta med seg favorittmusikken ut har Philips lansert Bluetooth-høyttalerne Philips S4807 og S7807. De er støv- og vanntette med en robust dobbeltlags gummifinish i enten svart/rød eller hvit/gul.

Høyttalerne er enkle å bære med den innebygde, avtakbare snoren, og Philips lover fantastisk lyd både inne og ute. Hvis man har to stykker kan de parres for stereolyd.

Philips S7807 skal være enkel å ha med seg i veska, med dimensjonene 104 x 104 x 280 mm. Den er utstyrt med to 20 mm diskanthøyttalere og to 70 mm base/mellomtonehøyttalere samt en slavebass til å hjelpe i bunnen.

Effekten er oppgitt til 40 watt og spilletiden 24 timer (men ikke nødvendigvis begge deler samtidig). S7807-modellen kan også brukes som powerbank til å lade opp andre enheter.

Den mindre Philips S4807 (70 x 70 x 169 mm) er utstyrt med en enkelt 45 x 80 mm fulltoneenhet samt to slavebasser. Den har 10 watt til rådighet og en spilletid på opptil 12 timer.

Pris og tilgjengelighet

Philips S7807 koster 2.190 kroner, og Philips S4807 koster 890 kroner. Begge kan kjøpes nå.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
lbpluss
Musikalsk hyllest til Italias fiolinmakere Sonus faber fornyer Homage-serien
Følg Lyd & Bilde