TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ny X-serie av bærbare høyttalere fra Sony

Sony lanserer tre nye X-Series-høyttalere, XG300, XE300 og XE200

forfatter
Publisert 06.06.22 - 09:00

Sommeren er på vei, og man kan snart begynne å skimte ferien i horisonten.

For å sikre at stemningen blir på topp har Sony lansert tre nye høyttalere, som burde gjøre det mulig å sette igang en fest hvor som helst.

Alle de tre modellene har ifølge Sony lyd i høy kvalitet med kraftig lyd, takket være Sonys X-Balanced-høyttalerenhet (den er firkant i stedet for rund).

SRS XG300 H cw handleup Large
SRS XG300. (Foto: Sony)

SRS-XG300 kommer med et praktisk håndtak, som gjør det enkelt å ta med seg festen. En ring av lys rundt bassene i hver ende gir høyttaleren ekstra liv.

XE300 Line shape diffuser
Sony XE300 bruker en spalteformet åpning til å spre lyden. (Foto: Sony)

De mere kompakte SRS-XE300- og SRS-XE200-høyttalerne har en kantet form, og Sony forklarer at lyden sprees bedre via en «line-shape diffuser.» Det smarte uttrykket betyr at høyttalerenhetene spiller ut gjennom en spalteformet åpning, som fungerer som en akustisk spredningslinse.

Pris og tilgjengelighet:

SRS-XG300 koster 2.990 kroner. SRS-XE300 koster 2.190 kroner og SRS-XE200 1.690 kroner. Alle høyttalerne kan kjøpes fra juli.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Marshall Middleton er kraftigere enn andre bærbare Bluetooth-høyttaleren Marshall Middleton har fire høyttalerelementer for å gi en kraftigere og større lyd.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
Følg Lyd & Bilde