Foto

Mju Tough 6010 er Olympus nyeste vanntette og støtsikre kompaktkamera.

Tough-serien kan tas med under vann, de tåler mange minusgrader og mye juling. De robuste Olympus-kompaktene tar ikke så verst bilder heller. Mye Mju Tough 6010 har fått en vidvinkelzoom fra 28-102 mm og 12 megapiksler bildebrikke.
Kameraets zoomobjektiv sitter på innsiden av kameraet og stikker ikke ut når man slår på strømmen. Dermed hekter det seg ikke fast i noe heller,
Tough 6010 tåler fall fra 1,5 meter, vanndybder til 3 meter, kulde ned til minus 10 grader, og er utstyrt med Olympus mye Magic Filters og iAUTO programautomatikk som automatisk velger passende motivprogram.

Kameraet har også integrert bildestabilisator, og Olympus bankekontroll hvor man kan betjene grunnleggende funksjoner når man feks har på votter, bare ved å banke lett i siden eller på toppen av kameraet.
Blitsen har innebygget LED-lampe, som kan brukes som videolys på korte avstander og under vann.
Olympus-kameraet er nok en modell derfra som kan bruke xD-kort eller microSD-kort, og 6010 har i tillegg innebygget manometer som måler luft og vanntrykk.
Tough 6010 er tilgjengelig nå i fargene titan, turkisblå eller lavarødt.
Les mer om Tough 6010 her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.