Høyttaler:

Her er de nye modellene i Regas ferske RS-serie. Som spenner fra en kompakt toveismodell, til en 99 cm høy treveis gulvstående modell.

I RS-serien finnes det også en toveis senterkanal kalt Vox, som bare er 32 cm bred. Minst i serien er den 32 cm høye RS1, mens RS3 er den minste gulvstående utgaven.
De større RS5 og RS7 har som RS3, et basselement på siden av kabinettet. I RS3s tilfelle dreier det seg om en 5-tommers bass, mens RS5 og RS7 bruker et 7-tommers basselement.
Fordelen med sidemonterte basser, er at høyttalerne blir lettere å integrere i rommet, og er ikke like følsomme for plasseringen i forhold til vegger og møbler.
Den største modellen, RS7 har i stedet for bassrefleks som i de andre modellene, en så kalt transmisjonslinje, hvor bassen ledes langs en lang kanal inni høyttaleren. For å gi dypere bassrespons.
Basselementene i de gulvstående RS-modellene, er ikke koblet til noe delefilter, i stedet har de en åttelags svingspole, som er med på å gjøre høyttalersystemet blant annet mer effektivt.

Rega RS5
Nye er også Regas diskantelementer i serien, med deres ZRR (Zero Rear Reflection) teknologi, som eliminerer uønskede refleksjoner fra baksiden av membranet, ved å ha en åpning med stor diameter i polstykket bak membranet.
Høyttalerne ventes å være tilgjengelig først i 2009, og senere kommer en enda større gulvstående modell kalt RS9.
Norske priser er ikke kjent, men de minste RS1 koster 400 mens den store RS7 koster 1.500 engelske pund. Drøyt 4.000 og 15.000 kroner paret altså.
Mono AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.