Hjemmekino

Hvis lyden fra TV-en din suger, kan Yamaha YSP-2500 være løsningen.
Annonse
Annonse
forfatter

Lydplanken YSP-2500 måler rommet og justerer lyden deretter, og forsøker å gjenskape ekte 7.1 surroundlyd. Blant annet ved at bakkanalene reflekteres av vegger og tak, for så å dukke opp bak lytteposisjon.

I tillegg har lydplanken CinemaDSP-teknologi, for å tilby et vell av ulike klanger, basert på klanggjengivelsen fra ekte steder rundt i verden, for eksempel Taj Mahal og Roxy Theater.

4K/60Hz
På baksiden sitter tre HDMI 2.0-innganger og en -utgang samt støtte for 4K gjennomgangssignal med inntil 60 bilder i sekundet, i tillegg til analoge og digitale lydtilkoblinger.

YSP-2500 har i tillegg en trådløs subwoofer og innebygd Bluetooth, som kan strømme fra mobilen, og faktisk også en TV med Bluetooth.

Styringsappen Yamaha HT Controller til Android og iOS mobiler og nettbrett lar deg skifte innganger og velge ulike DSP-modi, i tillegg til autokalibrering av lydplanken.

Annonse

Yamaha YSP-2500 forventes i butikkene i sensommer, og kommer til å koste rundt 8.000 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.