Hi-Fi:

Tannoy presenterer fermte generasjon Mercury-høyttalere, kompakte gulvstående og bokhyllehøyttalere, til sammen sju nye modeller fra 1.700 kroner paret.

Høyttalerne i Mercury V-serien er alle sammen rimelige modeller. Den minste modellen er Mercury VR som er egnet som bakhøyttalere i et hjemmekinoanlegg, eller som vegghengt høyttaler ved siden av TV-en.
En større modell kalt V1 (se bildet) til 2.000 kroner paret, og den gulvstående V4 er sammen med VR toveishøyttalere. Alle bruker elementer hentet fra Tannoys mer påkostede Revolution-serie, montert på en 18 mm frontplate. Og diskantelememtet som også sitter i senterhøyttaleren VC, har Nitro-Urethane membran med Neodymium-magnet, skjermet delefilter og sølvbelagte kabler internt.
Den gulvstående V4 koster 5.000 kroner paret, mens senterhøyttaleren VC koster det samme som et par av de slanke VR vegghøyttalerne, nemlig 1.700 kroner.
Tannoy Mercury finner du hos Stereofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.