Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny høyttaler fra Bang & Olufsen og Balenciaga ligner en veske

Men klarer du å gjette prisen på Speaker Bag?

Skrevet av / 28.08.22 - 10:00
Ny høyttaler fra Bang & Olufsen og Balenciaga ligner en veske

Bang & Olufsen er kjent for sine høyttalere i alskens fasonger, og på deres seneste modell har de antatt veskeform! Nyheten heter Speaker Bag og er utviklet i samarbeid med Balenciaga.

Designhuset er kjent for sitt ekstravagante klær, sko og ikke minst håndvesker i høy klasse. De er blant annet kjent for å ha designet en mer luksusversjon av den blågule IKEA-posen, til rundt 20.000 kroner. B&O og Balenciagas seneste produkt ser ut som en veske den også, men det er definitivt ikke plast vi snakker om!

Speaker Bag – bærbar høyttaler formet som en håndveske

Speaker Bag er laget for hånd av ett stykke aluminum, med hundrevis av små utstansede perforeringer som slipper vellyden ut. Hver høyttaler er børstet, anodisert og håndpolert ved Bang & Olufens Factory 5 i Struer, Danmark.

Høyttaleren er utformet som Balenciagas populære håndvesker, og har et lite oppbevaringsrom kledd i italiensk skinn. Den bærbare «høyttalervesken» byr på 18 timer batteritid og multipunkt Bluetooth-tilkobling.

Lages kun i 20 eksemplarer – og ingen vil røpe prisen

Speaker Bag ble vist for første gang under Balenciagas 51st Couture moteutstilling i Paris. Høyttaleren sto da alene for lyden under runway showet, hvor musikken ble spilt synkronisert ut fra høyttalere som modellene bar på.

– Denne vesken visker hva som skjer når to helt spesielle bedrifter med en enestående håndverksarv slår seg sammen. Begge designteamene er dedikert til fortreffelighet, og jeg tror vi sammen har skapt noe unikt, sier Miklu Silvanto, sjefdesigner i Bang & Olufsen.

BalenciagaCoutureLookbook Look 22 010 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 01 008 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 03 005 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 12 008 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 17 016 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 19 009 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 14 017 Front 1080x1350
<
>
(Foto: Balenciaga/B&O)

Speaker Bag er i høyeste grad en «limited edition» affære: den veskeformede høyttaleren skal etter planen bare lages i 20 eksemplarer, og selges kun i Balanciagas egne butikker. Prisen blir etter det Lyd & Bilde kjenner til, bare kommunisert av Balenciaga til de som faktisk ønsker å kjøpe høyttaleren. Hvem vet, kanskje denne høyttaleren kan bli et samleobjekt etter hvert?

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Lyd & Bilde
Scroll to Top