TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny høyttaler fra Bang & Olufsen og Balenciaga ligner en veske

Men klarer du å gjette prisen på Speaker Bag?

forfatter
Publisert 28.08.22 - 10:00

Bang & Olufsen er kjent for sine høyttalere i alskens fasonger, og på deres seneste modell har de antatt veskeform! Nyheten heter Speaker Bag og er utviklet i samarbeid med Balenciaga.

Designhuset er kjent for sitt ekstravagante klær, sko og ikke minst håndvesker i høy klasse. De er blant annet kjent for å ha designet en mer luksusversjon av den blågule IKEA-posen, til rundt 20.000 kroner. B&O og Balenciagas seneste produkt ser ut som en veske den også, men det er definitivt ikke plast vi snakker om!

Speaker Bag – bærbar høyttaler formet som en håndveske

Speaker Bag er laget for hånd av ett stykke aluminum, med hundrevis av små utstansede perforeringer som slipper vellyden ut. Hver høyttaler er børstet, anodisert og håndpolert ved Bang & Olufens Factory 5 i Struer, Danmark.

Høyttaleren er utformet som Balenciagas populære håndvesker, og har et lite oppbevaringsrom kledd i italiensk skinn. Den bærbare «høyttalervesken» byr på 18 timer batteritid og multipunkt Bluetooth-tilkobling.

Lages kun i 20 eksemplarer – og ingen vil røpe prisen

Speaker Bag ble vist for første gang under Balenciagas 51st Couture moteutstilling i Paris. Høyttaleren sto da alene for lyden under runway showet, hvor musikken ble spilt synkronisert ut fra høyttalere som modellene bar på.

– Denne vesken visker hva som skjer når to helt spesielle bedrifter med en enestående håndverksarv slår seg sammen. Begge designteamene er dedikert til fortreffelighet, og jeg tror vi sammen har skapt noe unikt, sier Miklu Silvanto, sjefdesigner i Bang & Olufsen.

BalenciagaCoutureLookbook Look 22 010 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 01 008 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 03 005 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 12 008 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 17 016 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 19 009 Front 1080x1350 BalenciagaCoutureLookbook Look 14 017 Front 1080x1350
<
>
(Foto: Balenciaga/B&O)

Speaker Bag er i høyeste grad en «limited edition» affære: den veskeformede høyttaleren skal etter planen bare lages i 20 eksemplarer, og selges kun i Balanciagas egne butikker. Prisen blir etter det Lyd & Bilde kjenner til, bare kommunisert av Balenciaga til de som faktisk ønsker å kjøpe høyttaleren. Hvem vet, kanskje denne høyttaleren kan bli et samleobjekt etter hvert?

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Følg Lyd & Bilde