TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny high-end høyttaler fra Burmester

Den gulvstående BA71 stikker ut en ny kurs for Burmeseter-høyttalere, med en regulerbar bånddiskant på baksiden for bedre romfølelse

forfatter
Publisert 23.01.14 - 08:00

Det er i og for seg ikke noe nytt med høyttalerelementer også på baksiden, men Burmester har lagt til et potmeter slik at man kan tilpasse effekten av bånddiskanten på baksiden av BA71.

Høyttaleren bruker en tilsvarende Air Motion Transformer (AMT) – bånddiskant – på fremsiden, flankert at to store mellomtoneelementer og fire basselementer.

BA71 Ambience loudspeaker

Potmeteret justerer hva Burmester kaller Ambiance Level, eller romfølelsen som skal skapes med plasseringen av et ekstra diskantelement på baksiden.

Effekten er ikke ulik den man får fra dipolhøyttalere, som elektrostathøyttaler hvor membranen også sprer lyd bakover, men her kan man tilpasse effekten etter egen smak, høyttalerens plassering og rommets akustikk.

De to mellomtoneelementene er separert akustisk fra de fire basselementene for å unngå at lavfrekvente lydbølger skal påvirke mellomtoneregisteret.

Kabinettet i finert MDF-materiale, har en separat frontplate i aluminium, som er mekanisk dempet mot kabinettet for å dempe kabinettresonanser så effektivt som mulig.

BA71 kan leveres i flere trefinerutførelser, macassar med klarlakk, lys valnøtt med klarlakk, mørk valnøtt med klarlakk, hvitt eller sort med klarlakk, og alufronten kan leveres i sort, bronse eller naturlig grå.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

BA 71 pair

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Følg Lyd & Bilde