High-end 2013

Dette er Burmesters 28.000 Euro debutant. Lite vites om høyttaleren, bortsett fra at den spiller nydelig.
forfatter

BA kalles modellen på bildet. En dyp, gulvstående høyttaler med fire basser, to mellomtoner og en båndiskant. Den er relativt røslig sammenlignet med B50 og B100 i bakgrunnen, og sånn spiller den i grunnen også.

Med selvsikker kontroll og lynrask dynamikk, varter den opp med et superfokusert lydbilde hvor gjennomsiktigheten er nær total.

I det store rommet Burmester hadde på messen, var det ikke mye rom for finlytting, ettersom det alltid er noen som ikke kan holde kjeft, og folk strømmer ut og inn av rommet i et sett.

Men de ga absolutt mersmak, der de sto i upåklagelig kvalitetsutførelse, og klarte nok å forføre flere enn undertegnede.

Tr0ss et støyende lyttemiljø.

Jeg kommer tilbake med mer infornasjon om høyttaleren, så snart jeg har fått svar fra min kontakt hos Burmester i Tyskland.

Burmester BA front

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.