Search
Generic filters

Ny 600-serie fra B&W

Bowers & Wilkins´ 600-modeller har flere ganger satt standarden for høyttalere i budsjettklassen. Nå løftes sløret av en helt ny og kraftig oppgradert høyttalerserie.

C4-600-Explore-Hi-Fi
Tradisjonsrike Bowers & Wilkins er kjent for å lage høyttalere i verdensklasse. Den kritikerroste Nautilus 800-serien regnes av mange for å være de beste høyttalerne som kan kjøpes for penger, kun utdanket av noen svært få og supereksotiske high-end konstruksjoner.

600-serien henvender seg mot et litt annet publikum – de som vil ha best mulig lyd til fornuftig pris, og kanskje ikke har anledning til å innrede hele stua rundt høyttalerne.

Dagens 600-serie fra 2007 har tålt tidens tann, men nå er det altså på tide med en ny generasjon som muligens kan gi konkurrentene en aldri så liten støkk.

bw600familie

Totalt dreier det seg som seks nye høyttalere: Gulvhøyttalerne 683 og 684, kompakthøyttalerne 685 og 686, samt de nye senterkanalene HTM61 og HTM62. Kanskje ekstra spennende er den nye 684, som har en betydelig slankere fremtoning enn forgjengeren.

Nye høyttalerelementer
C3-600-Explore-DDD
B&W har alltid vært flinke til å la spissteknologien fra sine toppmodeller komme de mer alminnelige høyttalerne til gode. Diskanten i 600-serien bruker teknikk fra CM10 og har en todelt membran med aluminiumsdome omkranset av en ring som stiver av konstruksjonen. Selve diskantenheten er også akustisk avkoblet fra resten av kabinettet, med renere og mer utstrakt gjengivelse som følge.

Mellomtoneelementet er som vanlig laget av kevlar, hvor treveismodellene i serien bruker den allerede velkjente FST membranen uten oppheng, berømt for sin svært gode stemmegjengivelse.

Basselementene er av typen Dual Layer med en aluminiumsmembran i to lag for å heve resonansfrekvensen, og gi en renere gjengivelse med mer sømløs overgang til mellomtonen.

Den nye 600-serien kommer for salg i mars. Importør Hi-Fi Klubben har invitert oss på en prøvelytting i forbindelse med lanseringen, så vi vil oppdatere med mer info og lytteinntrykk snart!

Priser:
686 S2: 3.996 kr/par
685 S3: 5.496 kr/par
684 S2: 8.996 kr/par
683 S2: 12.496 kr/par
HTM62 S2: 3.798 kr/stk
HTM61 S2: 5.898 kr /stk

www.hifiklubben.no

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!