Ny 600-serie fra B&W

Bowers & Wilkins´ 600-modeller har flere ganger satt standarden for høyttalere i budsjettklassen. Nå løftes sløret av en helt ny og kraftig oppgradert høyttalerserie.
Annonse
Annonse
forfatter

C4-600-Explore-Hi-Fi
Tradisjonsrike Bowers & Wilkins er kjent for å lage høyttalere i verdensklasse. Den kritikerroste Nautilus 800-serien regnes av mange for å være de beste høyttalerne som kan kjøpes for penger, kun utdanket av noen svært få og supereksotiske high-end konstruksjoner.

600-serien henvender seg mot et litt annet publikum – de som vil ha best mulig lyd til fornuftig pris, og kanskje ikke har anledning til å innrede hele stua rundt høyttalerne.

Dagens 600-serie fra 2007 har tålt tidens tann, men nå er det altså på tide med en ny generasjon som muligens kan gi konkurrentene en aldri så liten støkk.

bw600familie

Totalt dreier det seg som seks nye høyttalere: Gulvhøyttalerne 683 og 684, kompakthøyttalerne 685 og 686, samt de nye senterkanalene HTM61 og HTM62. Kanskje ekstra spennende er den nye 684, som har en betydelig slankere fremtoning enn forgjengeren.

Nye høyttalerelementer
C3-600-Explore-DDD
B&W har alltid vært flinke til å la spissteknologien fra sine toppmodeller komme de mer alminnelige høyttalerne til gode. Diskanten i 600-serien bruker teknikk fra CM10 og har en todelt membran med aluminiumsdome omkranset av en ring som stiver av konstruksjonen. Selve diskantenheten er også akustisk avkoblet fra resten av kabinettet, med renere og mer utstrakt gjengivelse som følge.

Mellomtoneelementet er som vanlig laget av kevlar, hvor treveismodellene i serien bruker den allerede velkjente FST membranen uten oppheng, berømt for sin svært gode stemmegjengivelse.

Basselementene er av typen Dual Layer med en aluminiumsmembran i to lag for å heve resonansfrekvensen, og gi en renere gjengivelse med mer sømløs overgang til mellomtonen.

Den nye 600-serien kommer for salg i mars. Importør Hi-Fi Klubben har invitert oss på en prøvelytting i forbindelse med lanseringen, så vi vil oppdatere med mer info og lytteinntrykk snart!

Priser:
686 S2: 3.996 kr/par
685 S3: 5.496 kr/par
684 S2: 8.996 kr/par
683 S2: 12.496 kr/par
HTM62 S2: 3.798 kr/stk
HTM61 S2: 5.898 kr /stk

www.hifiklubben.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter