Ny 600-serie fra B&W

Bowers & Wilkins´ 600-modeller har flere ganger satt standarden for høyttalere i budsjettklassen. Nå løftes sløret av en helt ny og kraftig oppgradert høyttalerserie.
Annonse
Annonse
forfatter

C4-600-Explore-Hi-Fi
Tradisjonsrike Bowers & Wilkins er kjent for å lage høyttalere i verdensklasse. Den kritikerroste Nautilus 800-serien regnes av mange for å være de beste høyttalerne som kan kjøpes for penger, kun utdanket av noen svært få og supereksotiske high-end konstruksjoner.

600-serien henvender seg mot et litt annet publikum – de som vil ha best mulig lyd til fornuftig pris, og kanskje ikke har anledning til å innrede hele stua rundt høyttalerne.

Dagens 600-serie fra 2007 har tålt tidens tann, men nå er det altså på tide med en ny generasjon som muligens kan gi konkurrentene en aldri så liten støkk.

bw600familie

Totalt dreier det seg som seks nye høyttalere: Gulvhøyttalerne 683 og 684, kompakthøyttalerne 685 og 686, samt de nye senterkanalene HTM61 og HTM62. Kanskje ekstra spennende er den nye 684, som har en betydelig slankere fremtoning enn forgjengeren.

Annonse

Nye høyttalerelementer
C3-600-Explore-DDD
B&W har alltid vært flinke til å la spissteknologien fra sine toppmodeller komme de mer alminnelige høyttalerne til gode. Diskanten i 600-serien bruker teknikk fra CM10 og har en todelt membran med aluminiumsdome omkranset av en ring som stiver av konstruksjonen. Selve diskantenheten er også akustisk avkoblet fra resten av kabinettet, med renere og mer utstrakt gjengivelse som følge.

Mellomtoneelementet er som vanlig laget av kevlar, hvor treveismodellene i serien bruker den allerede velkjente FST membranen uten oppheng, berømt for sin svært gode stemmegjengivelse.

Basselementene er av typen Dual Layer med en aluminiumsmembran i to lag for å heve resonansfrekvensen, og gi en renere gjengivelse med mer sømløs overgang til mellomtonen.

Den nye 600-serien kommer for salg i mars. Importør Hi-Fi Klubben har invitert oss på en prøvelytting i forbindelse med lanseringen, så vi vil oppdatere med mer info og lytteinntrykk snart!

Priser:
686 S2: 3.996 kr/par
685 S3: 5.496 kr/par
684 S2: 8.996 kr/par
683 S2: 12.496 kr/par
HTM62 S2: 3.798 kr/stk
HTM61 S2: 5.898 kr /stk

Annonse

www.hifiklubben.no

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
LGs nye 2021-modeller har akkurat begynt å dukke opp i butikkene. Sjekk de første prisene her!
Panasonic introduserer flere spennende TV-modeller for 2021, inkludert tre nye 48-tommers OLED-TVer!
*OPPDATERT MED PRISER* Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.