Nyhet

Nest Mini: Googles minste høyttaler blir ny

Googles minste smarthøyttaler kommer i ny versjon med kraftigere stemme - og bedre hørsel!
forfatter

Smarthøyttalere med innebygd stemmeassistent gjør sitt inntog i norske hjem, og Googles egen Home Mini har vært en av de mest populære til nå. Sannsynligvis fordi den er en veldig enkel, kompakt og rimelig inngangsbillett til Googles Assistent-verden!

Minstemann kommer nå i ny og «betydelig oppgradert» versjon: Den vil hete Nest Mini og kommer i butikk 22. oktober, melder Google.

Ny versjon: Nest Mini

Mini-høyttaleren fra Google vil i fremtiden hete Nest Mini. Den kommer i to farger – mørk og lys grå. Størrelsen og fasongen blir veldig lik forgjengeren, men det loves betydelig kraftigere lyd. Bassen skal være vesentlig kraftigere enn den opprinnelige Mini, og lyden mer naturtro og nyansert. Nest Mini har også fått en ekstra mikrofo som gir den vesentlig bedre «hørsel» i støyende omgivelser, pluss en kraftigere prosessor som gir kjappere respons på kommandoer. Selve lydnivået justerer seg også automatisk til omgivelsene.

Geir Nordby skrev følgende da han testet Google Home Mini i 2018:

…Mini-høyttaleren er den store stjernen. Den gjør alt den større Home-høyttaleren gjør, og det med klarere lyd på tale. Her har man nemlig ikke tvunget ut ekstra bass, fordi man ikke regner med den skal brukes til musikk i samme grad. Den kan selvsagt fint spille musikk, og gir en lydkvalitet i klasse med en helt grei, bærbar Bluetooth-høyttaler.

Ergo kan dette være en fin «byggekloss» enten du vil teste ut stemmestyring, eller oppgradere hjemmet med smart-assistenter i flere rom.

Nest Mini er allerede tilgjengelig for forhåndsbestilling og vil koste det samme som forgjengeren, veil. 599 kroner.

Link til Nest Mini på prisguiden.no

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.