Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kan du laste ned Sonos S2

Ny kontroll-app til Android og iOS lansert i dag.

Skrevet av / 08.06.20 - 16:08
Nå kan du laste ned Sonos S2

Sonos sitt nye operativsystem S2 har vært varslet i lengre tid, og fra og med i dag kan du laste ned den nye appen som kort og godt heter Sonos. Den nye appen er nå tilgjengelig i App Store og Google Play Store, og du vil trenge denne for å styre de nyeste høyttalerne fra Sonos, nærmere bestemt Sonos Arc, Sonos Five og Sonos Sub (3. generasjon).

Den nye plattformen åpner opp for ny funksjonalitet, og støtte for nye lydteknologier, deriblant Dolby Atmos til den nye lydplanken Sonos Arc.

Les også Sonos Arc er en vellykket Atmos-lydplanke Endelig har Sonos kommet med en stor lydplanke. Arc støtter Atmos, og har dessuten noen fiffige triks på lager.

To Sonos-apper i fremtiden

Sonos sin eksisterende app, S1 Controller, vil fortsette å eksistere ved siden av den nye Sonos-appen. Du har muligheten til å enten oppdatere det eksisterende systemet ditt til S2, eller fortsette å bruke den gamle appen til å kontrollere de eldre produktene (enkelte eldre Sonos-produkter er ikke kompatible med S2).

Under kan du se hvilke produkter som er kompatible med S1- og S2-plattformen. 

Sonos S2 compatible products
Den nye S2-oppdateringen er tilgjengelig for de fleste av Sonos ‘eksisterende høyttalere, men ikke alle. Selskapets ZonePlayere, førstegenerasjons Play: 5, Bridge Connect og Connect: Amp-enheter vil ikke bli oppdatert, og du må bruke S1-kontrolleren hvis du vil fortsette å bruke disse.

Dersom du har et oppsett av S1 og S2-kompatible høyttalere rundt om i hjemmet, kan du velge å kjøre disse hver for seg, styrt av henholdsvis den nye og gamle Sonos-appen. Det går imidlertid ikke an å blande gamle og nye høyttalere i samme gruppe (f.eks til 5.1 surround oppsett). Den gode nyheten er at Sonos fortsetter å tilby 30% rabatt på ny maskinvare (såkalt TradeUp) for de som velger å pensjonere sitt gamle utstyr.

Her kan du laste ned

Den nye Sonos-appen er tilgjengelig på Android, iOS og iPadOS nå:

Link til Sonos S2-appen i Google Play Store
Link til Sonos S2-appen i Apple App Store

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

4 hendelser på “Nå kan du laste ned Sonos S2”

  1. Oppdaterte til S2 nå etter å ha kjørt flawlessly i ca 2 år. Alle mine enheter er kompatible med S2. Nå disconnecter enheter til stadighet, klarer 1-2 sanger på Play 5 før S2 appen sier den ikke finner høyttaleren. Oppsettet i stua (Beam, Sub, 2 * Play:1) disconnecter fra TV, for så å connecte igjen etter et par sekunder. Passe dritt når man ser film og dette skjer. Den nye appen er helt håpløs, og blir jo ikke bedre med oppdateringer heller. Sonos har bommet her, de burde sørget for stabilitet før funksjonalitet og utseende. Ikke oppdater til S2 om du har et fungerende S1 system!

  2. Ivar Bjugn

    slettet og reinnstallerte, alt tomt, alle spillelister, apper, ingenting annet enn at et av rommene ikke er konfigurert, resten er totalt borte, har slettet og får vel vente noen måneder til Sonos får ryddet i rotet, snakker Android, ChomeOS og Samsung telefon

  3. Ivar Bjugn

    Fungerer ikke på Android, er totalt håpløs lansering, kan ikke bruke Chrome som nettleser, finner ingen komponenter og support skylder på 3.parts leverandører
    Avinnnstallerer og sjekker nok engang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Lyd & Bilde
Scroll to Top