TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nå kan du høre denne fantastiske høyttaleren!

Norsk Audio Teknikk har nemlig de suverene - og rådyre - Vivid Audio Giya G3 inne til demo.

forfatter
Publisert 07.05.14 - 15:46

Om du løper og kjøper vår nyeste utgave av bladet, altså L&B nr 5, kan du lese en superbegeistret Sven Biléns anmeldelse, hvor superlativene sitter løst. Han hadde ikke noe annet valg enn å gi denne high-end-høyttaleren seks stjerner av seks mulige!

”Lydbildet er makeløst stort og det er en ren nytelse å sitte foran disse herlige høyttalerne som ”ticks all the right boxes” og få musikken servert på sølvfat. Dette er toppklasse!” skriver en oppglødet anmelder.

Høyttalerne er altfor dyre for folk med normal lommebok, med en prislapp på ikke så snaue 265.000 kroner for et par.

Vi kan imidlertid glede de som bor i eller rundt hovedstaden, med at Norsk Audio Teknikk har fått inn et par og er mer enn villige til å la besøkende få en grundig men uhøytidelig og kaffeserverende lytt!

Om Vivid Audio
Vivid Audio produserer sine egne elementer og utvikler alle høyttalerkabinettene i eget verksted. Philip Guttentag, sammen med Robert Trunz, tidligere toppsjef hos Bowers & Wilkins, fikk med seg Laurence Dickie, kjent som oppfinneren av
B&W Matrix og designeren av en av hi-fi-verdens mest omtalte høyttalere – Nautilus. Dickie har tydeligvis ennå ikke vært tømt for ideer når han har gått løs på den nye innovasjonen til det nystartede selskapet.

Et sentralt prinsipp hos Dickie har vært å strebe etter en høyttalerutforming fri for resonans og refleksjon. Vår hørsel er meget følsom for nettopp disse effektene. Tilstedeværelsen av resonanser og refleksjoner i en høyttaler er med på å farge lyden negativt, og maskere for enkelte frekvensområder. For Vivid Audio er det endelige målet å oppnå bedre gjengivelse ved å redusere disse effektene til et neglisjerbart nivå.

Les hele vår test i bladet som er ute nå, og enda bedre, stikk innom og ta en lytt selv!

Norsk Audio Teknikk holder til i Ullevålsveien 13, på St. Hanshaugen i Oslo.

Importør er acoustictuning

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Liten partyhøyttaler gjør det meste riktig Med Sony XG300 på hagefest, blir det god stemning, uten at du trenger å være redd for naboklager.
Lydplanke fra... Porsche? Se opp, Sonos og Samsung! Porsches nye lydplanke er like rundt neste sving.
HiFi-ikoner bytter eier Kapitalfonden Highlander Partners har kjøpt opp McIntosh Group, som også står bak Sonus faber.
På jakt etter ny lydplanke? Sjekk vår topp 10 liste. Savner du bedre lyd fra TV-en? Her finner du de 10 beste lydplankene akkurat nå!
Marshall fornyer sine trådløse høyttalere Oppdaterer Acton, Stanmore og Woburn.
Den trådløse favoritten får en etterlengtet funksjon KEF LSX II blir enda bedre, og enda mer praktisk.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend