Musikk på farten med bluetooth

Med APT-X-teknologi lover Supertooth Disco 2 god lydkvalitet via bluetooth.
forfatter

Reisehøyttaleren Supertooth Disco 2 kan enkelt kobles trådløst til alle bluetooth-kompatible avspillere og datamaskiner som støtter A2DP. Det inkluderer smartmobiler uavhengig av operativsystem. Ingen nettverkstilkobling nødvendig.

Bluetooth er kjent for å være praktisk, men ikke for god lydkvalitet. Dette bedres en del med APT-X, som er en måte å komprimere det overførte digitale lydsporet med minst mulig tap, og som gir en lydkvalitet tilsvarende en god MP3-fil. Da må avspilleren også støtte denne teknologien.

Disco 2 erstatter den originale Disco, med en slankere design og ny fasong. Bluetooth er versjon 4.0.

Den bærbare reisehøyttaleren kan spille musikk i opptil ti timer, og den kan strømme musikk opptil ti meter unna kilden. Den kan også fjernstyres med en Bluetooth kontroll.

Pris: 795 kroner

ttmicro.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.