Musikk på farten med bluetooth

Med APT-X-teknologi lover Supertooth Disco 2 god lydkvalitet via bluetooth.
forfatter

Reisehøyttaleren Supertooth Disco 2 kan enkelt kobles trådløst til alle bluetooth-kompatible avspillere og datamaskiner som støtter A2DP. Det inkluderer smartmobiler uavhengig av operativsystem. Ingen nettverkstilkobling nødvendig.

Bluetooth er kjent for å være praktisk, men ikke for god lydkvalitet. Dette bedres en del med APT-X, som er en måte å komprimere det overførte digitale lydsporet med minst mulig tap, og som gir en lydkvalitet tilsvarende en god MP3-fil. Da må avspilleren også støtte denne teknologien.

Disco 2 erstatter den originale Disco, med en slankere design og ny fasong. Bluetooth er versjon 4.0.

Den bærbare reisehøyttaleren kan spille musikk i opptil ti timer, og den kan strømme musikk opptil ti meter unna kilden. Den kan også fjernstyres med en Bluetooth kontroll.

Pris: 795 kroner

ttmicro.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også