s.096

Mange leter etter et møbel å stable anlegget i. Men hva med et møbel som er anlegget? Et skikkelig anlegg med alt man trenger.

De har begynt å dukke opp hos møbelkjedene. Stereobenker i plastfinerte sponplater med innebygde høyttalere. Slike som man stabler en tv oppå, og anlegget inni, og så slipper man å ha høyttalere stående framme. En løsning som er så praktisk at selv mor faller for den.

Lydkvaliteten derimot, er knapt på nivå med forgagne tiders radiokabinetter. Slike som stod langs kortveggen hjemme hos bestefar. Med sjalusidører som skjulte en plateskifter, en radio med minst fem bølger og en spolebåndspiller. Et praktmøbel i vakkert håndverk, som også var familiens underholdningsalter.

Den tiden er ikke forbi. For folkene hos sveitsiske Geneva Lab har tydeligvis god hukommelse. Kanskje er det derfor de syntes at et skikkelig radiokabinett var en god idé. De har tatt iPod-anlegget vi testet i 2007, Geneva Lab XL, og dratt strikken enda et par hakk og laget XXL.

XXL er et vaskeekte moderne radiokabinett. Med spalteladet CD-spiller, iPod-docking og tilkobling av andre lydkilder, som en DVD- eller Blu-Ray-spiller, og selvsagt flatskjermen. Alt er innebygget i en 168 cm bred benk, i sort eller hvit høyglans, og tro oss, dette er noe ganske annet enn et foliert sponplatekabinett med billige høyttalerelementer fra Møbelkjeden.
Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter