Musikk både ute og inne

Klipsch KMC 3 er et kompakt, trådløst musikkanlegg, med etter sigende imponerende bassgjengivelse.
forfatter

Klipsch KMC 3 er et kompakt musikksystem beregnet både for nettilkobling og batteridrift. Det er kompakt nok og til å plassere nært sagt hvor som helst, og robust nok til å bli med en tur ut og spille musikk i parken eller ved stranden.

Musikken strømmes trådløst via bluetooth, og systemet er kompatibelt med Aptx-protokollen som gir bedre lydkvalitet. Det siste tilkoblede apparatet huskes, og kobler seg automatisk inn når det slås på. Alternativt kan en analog 3,5 mm minijack brukes for analoge signaler. En USB-port er også på plass, men denne er kun for ladning av smarttelefon eller musikkspiller.

Kraftig
Forsterkerkraften er oppgitt til 2 x 15 watt RMS, som er ganske voksent for en slik sak. To fulltoneelementer og et eget basselement skal sammen med to bassrefleksporter sørge for ”et solid lydtrykk over hele frekvensområdet.”

Anlegget har innebygd digital lydprosessering (DSP) som skal gi en jevnere frekvensrespons og dynamisk gjengivelse ved alle lydnivåer.

Klipsch KMC 3 er tilgjengelig i svart eller hvit utførelse, til en veiledende pris av 2.995 kroner.

Mål (H x B x D): 18,3 x 43,2 x 14 cm.

mono.no

klipsch.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.