Mer trådløst fra Philips

Philips lanserer nyeiPod-høyttalere i Fidelio-serien med støtte for trådløs lyd via Apple Airplay.
forfatter

Tidligere måtte du helt opp til toppmodellen Fidelio Soundsphere for å få Airplay, men nå blir den samme teknikken tilgjengelig i rimeligere modeller. Airplay-støtten innebærer at du kan spille av musikk trådløst fra iTunes eller iPod Touch/iPhone/iPad.

Fidelio Soundcurve med Airplay er en av de bedre modellene i serien, og denne tror vi vil låte bra på bakgrunn av god erfaring med forgjengeren(som du kan lese testen av her). Prisen på DS8800W havner på ca 4 000 kroner.

En mer ukonvensjonell design står Fidelio Soundring for. Formen gjør at den kan sende  ut lyden fremover og til sidene og etter sigende ”fylle rummet med musikk”. DS3800W vil koste ca 2 500 kroner.

www.philips.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.