Search
Generic filters

Mer trådløst fra B&O

Bang & Olufsen kommer med en ny trådløs high-end-høyttaler, BeoLab 20.

Også denne byr på den trådløse Immaculate Wireless Sound integrert. Utenpå ligner BeoLab 20 den mindre modellen BeoLab 9, med sin minimalistiske estetikk og relativt beskjedne størrelse. Flott og diskret, med andre ord.

– Fantastisk lyd på begrenset plass
Ifølge Michael Langager, Vice President Core Business, er Bang & Olufsens siste gulvhøyttaler resultatet av en innovasjonsprosess, som både trekker på virksomhetens designtradisjoner og store erfaring med å skape lydsystemer til biler i luksusklassen. “BeoLab 20 representerer alt vi har lært om å skape fantastisk lyd på begrenset plass i løpet av de siste 10 årene,” forteller han. “Med disse høyttalere har vi gitt den avanserte teknologien en meget enkel utfordring: få musikken til å lyde nøyaktig som kunstneren opprinnelig hadde forestilt seg det.”

Ikke behov for subwoofer
Den helt nye digitale lydprosessoren har større prosessorkraft enn tidligere. “Vi har blant annet foretatt en lang rekke mindre endringer i vår digitale lydprosessor for å eliminere resonans, måle magnettemperaturer ekstremt presist og fininnstille de tre avanserte høyttalerenhetene, så de gjengir lyden så naturlig som mulig,” forklarer Langager. “Sammen med de aktive høyttalernes enorme kraftoverskudd leverer BeoLab 20 en ekstremt vellydende mellomtone og en stram, kontrollert bass med stor dybde. Med disse høyttalerne er det ikke behov for en separat subwoofer.”

Kort prøvelytt
Man bruker den spesielle Acoustic Lens-diskanten, som nå nærmest har blitt et ikon for B&O. Det er en smart løsning som gir mange fordeler når høyttaleren skal plasseres i rommet. Man bruker også den nye WiSA-plattformen, Immaculate Wireless Sound. Det gir en meget stabil trådløs digital strømming av multikanalslyd. Vi har fått en kort prøvelytting på den nye modellen, og kan konstatere at den virker å leve opp til hva B&O har sett for seg med BeoLab 20, de fine ord i deres reklamemateriale holder mål. Her er en stor lyd med fin oppløsning og mye kraft, samt en overraskende god følelse av nærvær i gjengivelsen. BeoLab 20 koster ca 38.500 kr. per stk.

bang-olufsen.com

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker