Mer trådløst fra B&O

Bang & Olufsen kommer med en ny trådløs high-end-høyttaler, BeoLab 20.

Også denne byr på den trådløse Immaculate Wireless Sound integrert. Utenpå ligner BeoLab 20 den mindre modellen BeoLab 9, med sin minimalistiske estetikk og relativt beskjedne størrelse. Flott og diskret, med andre ord.

– Fantastisk lyd på begrenset plass
Ifølge Michael Langager, Vice President Core Business, er Bang & Olufsens siste gulvhøyttaler resultatet av en innovasjonsprosess, som både trekker på virksomhetens designtradisjoner og store erfaring med å skape lydsystemer til biler i luksusklassen. “BeoLab 20 representerer alt vi har lært om å skape fantastisk lyd på begrenset plass i løpet av de siste 10 årene,” forteller han. “Med disse høyttalere har vi gitt den avanserte teknologien en meget enkel utfordring: få musikken til å lyde nøyaktig som kunstneren opprinnelig hadde forestilt seg det.”

Ikke behov for subwoofer
Den helt nye digitale lydprosessoren har større prosessorkraft enn tidligere. “Vi har blant annet foretatt en lang rekke mindre endringer i vår digitale lydprosessor for å eliminere resonans, måle magnettemperaturer ekstremt presist og fininnstille de tre avanserte høyttalerenhetene, så de gjengir lyden så naturlig som mulig,” forklarer Langager. “Sammen med de aktive høyttalernes enorme kraftoverskudd leverer BeoLab 20 en ekstremt vellydende mellomtone og en stram, kontrollert bass med stor dybde. Med disse høyttalerne er det ikke behov for en separat subwoofer.”

Kort prøvelytt
Man bruker den spesielle Acoustic Lens-diskanten, som nå nærmest har blitt et ikon for B&O. Det er en smart løsning som gir mange fordeler når høyttaleren skal plasseres i rommet. Man bruker også den nye WiSA-plattformen, Immaculate Wireless Sound. Det gir en meget stabil trådløs digital strømming av multikanalslyd. Vi har fått en kort prøvelytting på den nye modellen, og kan konstatere at den virker å leve opp til hva B&O har sett for seg med BeoLab 20, de fine ord i deres reklamemateriale holder mål. Her er en stor lyd med fin oppløsning og mye kraft, samt en overraskende god følelse av nærvær i gjengivelsen. BeoLab 20 koster ca 38.500 kr. per stk.

bang-olufsen.com

Sven Bilen


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nå kan du spare mye penger på nytt kamera
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!