Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Mer trådløst fra B&O

Bang & Olufsen kommer med en ny trådløs high-end-høyttaler, BeoLab 20.

Skrevet av / 20.05.14 - 10:29
Mer trådløst fra B&O

Også denne byr på den trådløse Immaculate Wireless Sound integrert. Utenpå ligner BeoLab 20 den mindre modellen BeoLab 9, med sin minimalistiske estetikk og relativt beskjedne størrelse. Flott og diskret, med andre ord.

– Fantastisk lyd på begrenset plass
Ifølge Michael Langager, Vice President Core Business, er Bang & Olufsens siste gulvhøyttaler resultatet av en innovasjonsprosess, som både trekker på virksomhetens designtradisjoner og store erfaring med å skape lydsystemer til biler i luksusklassen. “BeoLab 20 representerer alt vi har lært om å skape fantastisk lyd på begrenset plass i løpet av de siste 10 årene,” forteller han. “Med disse høyttalere har vi gitt den avanserte teknologien en meget enkel utfordring: få musikken til å lyde nøyaktig som kunstneren opprinnelig hadde forestilt seg det.”

Ikke behov for subwoofer
Den helt nye digitale lydprosessoren har større prosessorkraft enn tidligere. “Vi har blant annet foretatt en lang rekke mindre endringer i vår digitale lydprosessor for å eliminere resonans, måle magnettemperaturer ekstremt presist og fininnstille de tre avanserte høyttalerenhetene, så de gjengir lyden så naturlig som mulig,” forklarer Langager. “Sammen med de aktive høyttalernes enorme kraftoverskudd leverer BeoLab 20 en ekstremt vellydende mellomtone og en stram, kontrollert bass med stor dybde. Med disse høyttalerne er det ikke behov for en separat subwoofer.”

Kort prøvelytt
Man bruker den spesielle Acoustic Lens-diskanten, som nå nærmest har blitt et ikon for B&O. Det er en smart løsning som gir mange fordeler når høyttaleren skal plasseres i rommet. Man bruker også den nye WiSA-plattformen, Immaculate Wireless Sound. Det gir en meget stabil trådløs digital strømming av multikanalslyd. Vi har fått en kort prøvelytting på den nye modellen, og kan konstatere at den virker å leve opp til hva B&O har sett for seg med BeoLab 20, de fine ord i deres reklamemateriale holder mål. Her er en stor lyd med fin oppløsning og mye kraft, samt en overraskende god følelse av nærvær i gjengivelsen. BeoLab 20 koster ca 38.500 kr. per stk.

bang-olufsen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Lyd & Bilde
Scroll to Top