TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Mer multirom fra Samsung

Samsungs trådløse Multiroom-serie får et nytt familiemedlem: Den kompakte høyttaleren M3.

forfatter
Publisert 02.09.14 - 10:46

Tidligere i år lanserte Samsung sitt nye trådløse multirom lydsystem med det passende navnet Wireless Audio Multiroom. De trådløse høyttalerne spiller musikk fra mobil (via Bluetooth) eller fra PC/harddisk over Wi-Fi nettverket. Høyttalersystemet støtter også Spotify Connect, som gir adgang til direkte musikkavspilling over internett. Samsung har ikke lagt skjul på at de ønsker å ta opp konkurransen med Sonos med dette systemet.

Små og og store høyttalere

Med et multirom-system kan du spille forskjellige sanger i forskjellige rom, samme sang i alle rom eller én sang i ett rom. En annen fordel er at du kan velge ulike høyttalere til ulike behov: Stuen er ofte oppholdsrommet hvor du ønsker større og kraftigere lyd fra stereohøyttalere, mens bad, kjøkken og andre værelser ofte kan greie seg med enklere, rimeligere høyttalere. Dette ønsker Samsung nå å understreke med lanseringen av den kompakte M3, den hittil minste modellen i Multiroom-familien.

M3_002_White_comp

Høyttalerne installeres ved å koble Multiroom-hub til hjemmenettverket ditt via routeren og så koble høyttalerne til denne hubben. Deretter laster du ned appen Samsung Multiroom på din smarttelefon eller tablet, som gjør at du kan styre alt – fra volum og sanger til valg av høyttaler.

M3 lanseres i september, og anbefalt utsalgspris er 1 700 kroner, mens de eksisterende høyttalerne M5 og M7 koster henholdsvis 2.500 og 3.500 kroner.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
5 tips til bedre lydplanke-lyd Har du akkurat kjøpt deg en ny lydplanke? Her får du noen enkle tips som gjør oppsettet til ren plankekjøring!
Fem tiår med Polk Amerikanske Polk Audio har produsert høyttalere i 50 år. R200AE er en jubileumsmodell, signert av selskapets grunnlegger.
Høyttalere til mannehulen Elipson Heritage XLS11 er franske – men ligner amerikanske monitorhøyttalere fra stereoens gullalder.
Disse står det en legende bak Etter platespillerne er de klare med sin første høyttaler.
Ta med kinolyden hjem i stua Høres TV-en din tynn og spinkel ut? Vi har testet fem prisgunstige lydplanker som kan kurere mager bass, og gi deg en fet surround-opplevelse!
De beste vi har hørt For en bursdagsgave de grønne høyttalerne fra Monitor Audio er. Her får man faktisk i pose og sekk.
Følg Lyd & Bilde