Mer multirom fra Samsung

Samsungs trådløse Multiroom-serie får et nytt familiemedlem: Den kompakte høyttaleren M3.
forfatter

Tidligere i år lanserte Samsung sitt nye trådløse multirom lydsystem med det passende navnet Wireless Audio Multiroom. De trådløse høyttalerne spiller musikk fra mobil (via Bluetooth) eller fra PC/harddisk over Wi-Fi nettverket. Høyttalersystemet støtter også Spotify Connect, som gir adgang til direkte musikkavspilling over internett. Samsung har ikke lagt skjul på at de ønsker å ta opp konkurransen med Sonos med dette systemet.

Små og og store høyttalere

Med et multirom-system kan du spille forskjellige sanger i forskjellige rom, samme sang i alle rom eller én sang i ett rom. En annen fordel er at du kan velge ulike høyttalere til ulike behov: Stuen er ofte oppholdsrommet hvor du ønsker større og kraftigere lyd fra stereohøyttalere, mens bad, kjøkken og andre værelser ofte kan greie seg med enklere, rimeligere høyttalere. Dette ønsker Samsung nå å understreke med lanseringen av den kompakte M3, den hittil minste modellen i Multiroom-familien.

M3_002_White_comp

Høyttalerne installeres ved å koble Multiroom-hub til hjemmenettverket ditt via routeren og så koble høyttalerne til denne hubben. Deretter laster du ned appen Samsung Multiroom på din smarttelefon eller tablet, som gjør at du kan styre alt – fra volum og sanger til valg av høyttaler.

M3 lanseres i september, og anbefalt utsalgspris er 1 700 kroner, mens de eksisterende høyttalerne M5 og M7 koster henholdsvis 2.500 og 3.500 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.