TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

McIntosh RS250

High-end lydplanke med Tidal Hi-Fi.

forfatter
Publisert 11.12.21 - 09:00

Du har kanskje sett disse før, men ikke i disse utgavene. McIntosh RS250 og den mer kompakte RS150, er oppgradert med innebygget støtte for enda flere strømmetjenester. Og nå støtter de høyoppløst lyd opptil  24-bit/192kHz, og har Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Bluetooth 5 med aptX HD og Chromecast innebygget.

Høyttalerne er også såkalt Roon Ready, det vil si at de støtter avspilling fra en Roon-klient, hvor man kan samle høyoppløste strømmetjenester i et oversiktlig grensesnitt.

HDMI ARC

Den større RS250 er en bordhøyttaler med alt dette innebygget, som også kan fungere som en high-end lydplanke. Den har HDMI med ARC for tilkobling til tv, men også analoge innganger, deriblant en platespillerinngang – samt en hodeelefonutgang.

Som man kan se av bildet, har den også en optisk digitalinngang, subwoofer-utgang, og tilkobling til kablet nettverk via ethernet. Som man bør bruke dersom man skal strømme høyoppløst lyd.

RS250 har totalt 650 w effekt, som driver to 4 x 6-tommers basselementer i et forsterket basskabinett, to 2-tommers mellomtoner, og to  ¾-tommers diskantelementer.

Vu-metere

Den mindre RS150 er en monohøyttaler som kan pares med én til for stereolyd, og har 120 w innebygget effekt. Sammenlignet med forgjengeren RS100,  er basselementet et større 5-1/4-tommers element, som spiller sammen med en  ¾-tommers diskant.

Høyttalerne har selvsagt McIntosh karakteristiske effektmeter, og støtte for stemmestyring med Google Assistant. De nye modellene i RS-serien vil finne veien til utvalgte butikker fra janaur 2022.

 

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Denne lydplanken koster bare noen hundrelapper Creative Stage Air V2 er en bærbar, batteridreven lydplanke som nesten ikke koster noen ting.
Hvor bra låter Samsungs ultraslanke lydplanke? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tynneste lydplanken vi har sett, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også noen triks som gjør den ekstra plasseringsvennlig.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Disse fikk oss til å måpe De små KEF LSX II er de beste blant trådløse stereohøyttalere i denne prisklassen.
TAD er tilbake med ny høyttale TAD-CR1TX blir ikke akkurat billig.
Engelske Lowther er tilbake med Almira Den nye Almira er Lowthers første høyttaler på 30 år.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend