Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

McIntosh RS250

High-end lydplanke med Tidal Hi-Fi.

Skrevet av / 11.12.21 - 09:00
McIntosh RS250

Du har kanskje sett disse før, men ikke i disse utgavene. McIntosh RS250 og den mer kompakte RS150, er oppgradert med innebygget støtte for enda flere strømmetjenester. Og nå støtter de høyoppløst lyd opptil  24-bit/192kHz, og har Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Bluetooth 5 med aptX HD og Chromecast innebygget.

Høyttalerne er også såkalt Roon Ready, det vil si at de støtter avspilling fra en Roon-klient, hvor man kan samle høyoppløste strømmetjenester i et oversiktlig grensesnitt.

HDMI ARC

Den større RS250 er en bordhøyttaler med alt dette innebygget, som også kan fungere som en high-end lydplanke. Den har HDMI med ARC for tilkobling til tv, men også analoge innganger, deriblant en platespillerinngang – samt en hodeelefonutgang.

Som man kan se av bildet, har den også en optisk digitalinngang, subwoofer-utgang, og tilkobling til kablet nettverk via ethernet. Som man bør bruke dersom man skal strømme høyoppløst lyd.

RS250 har totalt 650 w effekt, som driver to 4 x 6-tommers basselementer i et forsterket basskabinett, to 2-tommers mellomtoner, og to  ¾-tommers diskantelementer.

Vu-metere

Den mindre RS150 er en monohøyttaler som kan pares med én til for stereolyd, og har 120 w innebygget effekt. Sammenlignet med forgjengeren RS100,  er basselementet et større 5-1/4-tommers element, som spiller sammen med en  ¾-tommers diskant.

Høyttalerne har selvsagt McIntosh karakteristiske effektmeter, og støtte for stemmestyring med Google Assistant. De nye modellene i RS-serien vil finne veien til utvalgte butikker fra janaur 2022.

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos Roam oppdatert for sommeren

Her er Samsungs nye lydplanker

- Den nye Sonos-appen suger

Kjempebillig høyttaler

Nå kan du velge farge

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Scroll to Top