TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Martin Logan vil inn i øret

High-end spesialistene hos Martin Logan, har ikke bare peiling på elektrostater. Nå kommer øreproppene i high-end klassen.

forfatter
Publisert 09.08.12 - 10:42

Ørepropper finner man over alt. De fleste av dem koster ikke mer enn en kinobilett og en CD til sammen, men takk og lov for at noen er mer opptatt av kvalitet, enn kvantitet.

Noe vi liker å tro, når det handler om Martin Logan. Som de tre siste tiårene har vært den fremste eksponenten for high-end elektrostathøyttalere. Som for eksempel de enesteående gode Electromotion, som du finner testen av her.

Nå gjør de som så mange høyttalerprodusenter før dem, og kaster seg ut i det uendelige markedet for hodetelefoner og ørepropper.

Mikros 70 heter første produkt derfra. En slank ørepropp i anodisert aluminium, som er forseglet for å holde støy ute, og den gummierte ledningen er utstyrt med en fjernkontroll til styring av musikk og samtaler på en smartmobil.

Øreproppene bruker en 6,6 mm stor driver, som sitter i et forseglet kammer, med stor åpning møt øregangene. Den elektriske motstanden er lave 22 ohm, og med en følsomhet på 98 dB, kan Mikros 70 drives av alle bærbare spillere og smartmobiler.

Mikros 70 skal være på vei ut i butikkene, norsk pris aner vi ikke noe om, men i USA koster de 150 dollar, eller en drøy tusenlapp med norsk mva.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Følg Lyd & Bilde