Ørepropper

High-end spesialistene hos Martin Logan, har ikke bare peiling på elektrostater. Nå kommer øreproppene i high-end klassen.
Annonse
Annonse
forfatter

Ørepropper finner man over alt. De fleste av dem koster ikke mer enn en kinobilett og en CD til sammen, men takk og lov for at noen er mer opptatt av kvalitet, enn kvantitet.

Noe vi liker å tro, når det handler om Martin Logan. Som de tre siste tiårene har vært den fremste eksponenten for high-end elektrostathøyttalere. Som for eksempel de enesteående gode Electromotion, som du finner testen av her.

Nå gjør de som så mange høyttalerprodusenter før dem, og kaster seg ut i det uendelige markedet for hodetelefoner og ørepropper.

Mikros 70 heter første produkt derfra. En slank ørepropp i anodisert aluminium, som er forseglet for å holde støy ute, og den gummierte ledningen er utstyrt med en fjernkontroll til styring av musikk og samtaler på en smartmobil.

Annonse

Øreproppene bruker en 6,6 mm stor driver, som sitter i et forseglet kammer, med stor åpning møt øregangene. Den elektriske motstanden er lave 22 ohm, og med en følsomhet på 98 dB, kan Mikros 70 drives av alle bærbare spillere og smartmobiler.

Mikros 70 skal være på vei ut i butikkene, norsk pris aner vi ikke noe om, men i USA koster de 150 dollar, eller en drøy tusenlapp med norsk mva.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.