Search
Generic filters

Martin Logan vil inn i øret

High-end spesialistene hos Martin Logan, har ikke bare peiling på elektrostater. Nå kommer øreproppene i high-end klassen.

Ørepropper finner man over alt. De fleste av dem koster ikke mer enn en kinobilett og en CD til sammen, men takk og lov for at noen er mer opptatt av kvalitet, enn kvantitet.

Noe vi liker å tro, når det handler om Martin Logan. Som de tre siste tiårene har vært den fremste eksponenten for high-end elektrostathøyttalere. Som for eksempel de enesteående gode Electromotion, som du finner testen av her.

Nå gjør de som så mange høyttalerprodusenter før dem, og kaster seg ut i det uendelige markedet for hodetelefoner og ørepropper.

Mikros 70 heter første produkt derfra. En slank ørepropp i anodisert aluminium, som er forseglet for å holde støy ute, og den gummierte ledningen er utstyrt med en fjernkontroll til styring av musikk og samtaler på en smartmobil.

Øreproppene bruker en 6,6 mm stor driver, som sitter i et forseglet kammer, med stor åpning møt øregangene. Den elektriske motstanden er lave 22 ohm, og med en følsomhet på 98 dB, kan Mikros 70 drives av alle bærbare spillere og smartmobiler.

Mikros 70 skal være på vei ut i butikkene, norsk pris aner vi ikke noe om, men i USA koster de 150 dollar, eller en drøy tusenlapp med norsk mva.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.