Høyttaler

Det finnes high-end høyttalere, og så er det Magico. Vanvittig gode, men også dyre. Nå kommer den hittil rimeligste Magico-høyttaleren.
forfatter

S1 skal den hete, og er en slankere, enklere og rimeligere utgave av den nylig viste S5. Begge er gulvstående, men S1 bruker bare to elementer. En 25 mm diskant med berylliummembran, kombinert med en 176 mm bass. Med Magicos Nano-Tec membran.

Høyttaleren er laget i et støpt aluminiumskabinett, 109 cm høyt, og bare 25 cm dypt. Tross slanke mål, er vekten solide 43 kilo.

Les testen av Magico V3 her.

Magico S1 skal være i salg i fjerde kvartal 2012. Priset til 12.600 dollar paret – sannsynligvis rundt 100.000 kr her -blir S1 Magicos rimeligste høyttalermodell hittil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.