Search
Generic filters

Lyspære og Bluetooth-høyttaler i ett

Hvem sa elektrisitet ikke er gøy?

Det er det franske firmaet AwoX som står bak det enkle, men geniale konseptet å dytte en Bluetooth-høyttaler inn i en smart LED-lyspære, ved navn StriimLIGHT.

Lyspæren kan kontrolleres trådløst fra mobilappen AwoX Smart Control, eller fra Mac og PC. Med den kan du dimme opp og ned lysstyrken, sette tidsalarm, og styre lydnivået på den innebygde høyttaleren.

awox_striimlight3

Har du ingen smartmobil eller nettbrett å koble til StriimLIGHT, følger det med en liten fjernkontroll på størrelse med et kredittkort.

Lyspæren takler spenninger fra 110 til 240 volt, og den innebygde høyttaleren har 10 watts forsterkning, som bør kunne gi nok juice til heismusikken. Flere lyspærer kan kobles sammen, slik at du enkelt får et samkjørt multiroms musikksystem.

AwoX_StriimLight

I tillegg finnes en Wi-Fi-versjon ved navn StriimLIGHT Wi-Fi, som styres på samme måte som Bluetooth-versjonen, men da via det trådløse hjemmenettverket i stedet.

Bluetooth-versjonen koster i Norge 1.038 kroner, mens Wi-Fi-versjonen koster 1.299 kroner inkl. mva. pr. lyspære hos expansys.no, så ikke forvent å spare inn strømregningen med det første. I tillegg finnes en StriimLIGHT Mini til 623 kroner.

expansys.no
awox.com

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker