TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Lydplanke for heftigere spillopplevelse

Razer Leviathan gir virtuell surroundlyd til spillene og strømmer musikk trådløst.

forfatter
Publisert 29.10.14 - 12:38

Razer Leviathan støtter 5.1 Dolby-lydspor og gjengir dette med virtuell surroundlyd (Dolby Virtual Speaker), for en mer omsluttende spillopplevelse. Den kan selvsagt også brukes til film, og musikk strømmer den trådløst med Bluetooth 4.0. For å tyne bedre lydkvalitet fra den begrensede båndbredden til Bluetooth (352 kbps), benyttes aptX komprimeringsalgoritme. Dessuten kobles den lynraskt til mobiltelefonen eller nettbrettet med NFC-paring (støttes ikke av Apple-enheter).

Lydplanken leveres med separat subwoofer til basseffektene.
Lydplanken leveres med separat subwoofer til basseffektene.

Til å gjenskape stemmeregisteret og overtoner benytter lydplanken to 2,5-tommers mellomtoneelementer og to 0,74-tommers diskanter. En separat subwoofer står for de dype basstonene, som bør gi en tøff opplevelse på spillene. Til sammen skal lydplanken og subwooferen dekke hele det hørbare frekvensområdet (20 Hz – 20 kHz).

Prisen for Leviathan er bare 1.729 kroner, og lydplanken kommer i butikkene i løpet av november.

razerzone.com

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dypbass du aldri før har hørt Sjansen for at du har sett eller hørt om Kerr, er minimal. Det bør du definitivt gjøre noe med.
B&O Beosound Balance - endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance låter veldig bra alene - og enda bedre i par.
Sonos har gjort et merkelig valg Sonos demonstrerte sin rimeligste lydplanke Ray i København onsdag. Men hva har de gjort?
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærte seg død, var ikke det hele historien. For Onkyo-merket lever nå videre i amerikanske hender.
Den beste trådløse vi har hørt KEFs trådløse, gulvstående LS60 Wireless, er intet mindre enn brilliant.
Sonos: Alle ryktene var sanne! Sonos nye stemmeassistent og lydplanke har nå fått offisielt navn og lanseringsdato. Det er også bærbare nyheter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend