Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Lotus Emira KEF Uni-Q

Lotus Emira får lyd fra KEF

Bilstereo er blitt viktigere for hi-fi-produsentene, og Burmester, Dynaudio eller Bang & Olufsen, er ikke lengre alene om å tilby lydanlegg til prestisjetunge bilmerker.

Men KEF har i motsetning til Naim og Bowers & Wilkins, holdt seg til hi-fi-høyttalere, og aldri vært å finne i dørsidene på en bil.

Før nå.

Den kommende Lotus Emira får KEFs første anlegg for bil på innsiden. Den lave sportsbilen med to seter og en midtmontert V6-er på 394 hk, får nemlig et anlegg med 10 kanaler, som er spesielt utviklent for Emira.

Blant høyttalerne i bilen, finner man KEFs egenutviklede Uni-Q høyttalerelementer under grillene, og lyden styres fra knapper på rattet og en 10.25-tommers pekeskjerm.

Den blå Lotusen på bildet – i Seneca Blue – vil bli tilgjengelig i flere farger, og blir en direkte konkurrent til Porsche 718 Cayman, som kan leveres med Burmester High-End Surround System.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Lotus Emira får lyd fra KEF

Lotus Emira får lyd fra KEF

Lotus Emira får lyd fra KEF

Lotus Emira får lyd fra KEF

Lotus Emira får lyd fra KEF

Lotus Emira får lyd fra KEF

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.