Nyhet

Lotus Emira KEF Uni-Q

Lotus Emira får lyd fra KEF
forfatter

Bilstereo er blitt viktigere for hi-fi-produsentene, og Burmester, Dynaudio eller Bang & Olufsen, er ikke lengre alene om å tilby lydanlegg til prestisjetunge bilmerker.

Men KEF har i motsetning til Naim og Bowers & Wilkins, holdt seg til hi-fi-høyttalere, og aldri vært å finne i dørsidene på en bil.

Før nå.

Den kommende Lotus Emira får KEFs første anlegg for bil på innsiden. Den lave sportsbilen med to seter og en midtmontert V6-er på 394 hk, får nemlig et anlegg med 10 kanaler, som er spesielt utviklent for Emira.

Blant høyttalerne i bilen, finner man KEFs egenutviklede Uni-Q høyttalerelementer under grillene, og lyden styres fra knapper på rattet og en 10.25-tommers pekeskjerm.

Den blå Lotusen på bildet – i Seneca Blue – vil bli tilgjengelig i flere farger, og blir en direkte konkurrent til Porsche 718 Cayman, som kan leveres med Burmester High-End Surround System.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.