Hjemmekino:

De færreste forbinder tyske Loewe med høyttalere. Smekre tv-apparater derimot, men hva gjør man når tv-en blir tynnere? Lager elektrostathøyttalere så klart.

Mulig det virker som en merkelig logikk å lage elektrostathøyttalere når man er tv-spesialist, men når Loewes nye Reference 52-tommer er 60 mm tynn, tar det seg ikke bra ut med overvektige høyttalere.
Derfor har Loewe snekret høyttalere i Reference-serien, i slank aluminium og med elektrostatmembraner, hvor en tynn folie er spent opp mellom to poler. Som beveger folien som en vanlig membran, når polene tilføres strøm. Ulempen er lite bass, for elektrostathøyttalere er lite effektive, og trenger store flater for å spille bass i det hele tatt.
Loewe har derfor laget en tilhørende subwoofer som tar seg av frekvenser under 150 hz, og som er en del av høyttalersettet.

Reference-tv-en på 52 tommer, er selvsagt en HDTV med 1080p oppløsning, men den har i tillegg innebygget harddisk på 500 GB som man kan ta opp tv-programmer på. Kobler man den til Reference Media Center får man komplett pakke med radio, forsterker, den obligatoriske Blu-ray-spilleren med nettverkstilgang som henter informasjon om musikken man spiller og filmen man ser fra internett.
En smekker fjernkontroll hører naturligivis med, i dette tilfellet med toveiskommunikasjon slik at man får opp info om artisten som spiller, på fjernkontrollens 2,4-tommers OLED-skjerm.
Premium Consumer Electronics

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.