Trådløs høyttaler

Den lille musikkhøyttaleren Sonos Play:1 er siste skudd på stammen mot det trådløse samfunn.
forfatter

De blir raskt flere, de små trådløse høyttalerne vi snart omgir oss med over alt. Nå kan man ha en på badet, en på kjøkkenet, ja rett og slett hvor som helst. Også hengende i sekken på tur, eller hvor man enn måtte ønske. Som denne, Play:1. Sonos minste høyttaler, i en rekke av flere Sonos-høyttalere hvor alle er trådløse og kan kobles sammen i et nettverk av høytttalere som spiller det samme, uansett hvor du beveger deg i hjemmet.

Den lille Sonos Play:1 til 1800 kr, er i salg fra 29. oltober, og kan leveres med en Sonios Bridge-adapter i en begrenset periode.

Iphone_BlackPLay1_AmberScreen

Høyttaleren er som man ser av bildet, ikke stor, og har to elementer på innsiden av den grå perforerte metallgrillen. En mellomtonebass og et diskantelement skal sørge for at man får et dypt, fyldig og stort lydbilde, i følge Sonos. Som har jobbet med lyden for å få mer kraft ut av høyttaleren uten at forvrengningen også følger med.

Man kan strømme fra en rekke avspilleenheter. iPad, iPhone, iPod touch med wifi, og enheter med Android som Sony Xperia Z1, og to Play:1 kan kobles sammen som et stereopar for enda bedre lyd. Gjerne med en subwoofer og kanskje et par ekstra høyttalere for de som ønsker surroundlyd.

Små høyttalere har ofte ditto lyd, vi håper Sonos Play:1 er et av unntakene, og ser frem til å teste et sett.

Play1_render_black

Her kan du se en video som viser hvordan Play:1 fungerer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.