Libratone støtter Android og Windows

Ny softwareoppgradering gjør at du nå kan strømme musikk fra Android og Windows-mobiler til Libratones høyttalere.
forfatter

Her i Lyd & Bilde-redaksjonen er vi ganske begeistret for Libratones stilige og vellydende høyttalere. Tidligere var det bare Apple-brukere som kunne nyte godt av Libratone-lyden, men nå får også Android og Windows mobilbrukere anledning til å strømme musikk til de trådløse høyttalerne Zipp, Live og Lounge.

Det er gjort mulig med en ny softwareoppgradering fra den danske produsenten, som støtter det grensesnittet DLNA. I februar kommer også en egen Android-app som gjør det enkelt å styre Libratone-høyttalernes funksjoner.

Strømmingen kan skje på vanlig måte via trådløst nettverk, eller via Libratones egen PlayDirect-funksjon, som oppretter en direkte kobling mellom høyttaleren og mobilenheten, uten behov for separat nettverk.
Oppdateringen gjelder for hele Libratone-familien, inkludert Libratone Zipp, Live og Lounge (trykk på linken for å lese testen).

 

Norsk importør er Hi-Fi Klubben.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.