Høyttalere

Øker fleksibiliteten til de trådløse høyttalerne ZIPP og LOOP.
Annonse
Annonse
forfatter

Libratone legger ikke skjul på at de mener at Wi-Fi er den optimale måten å strømme musikk på, for best mulig lyd og stabil overføring. Men når man ser at Bluetooth blir stadig mer utbredt og at mange foretrekker denne måten å strømme musikken på, så er det naturlig at man tar affære.

Libratone utstyrer derfor sine ZIPP og LOOP med Bluetooth og enkel tilkobling med NFC, for å gjøre produktene mer sosiale og brukervennlige. Har du en telefon med NFC, kobles den opp på få sekunder ved å holde telefonen over logoen på Libratone-høyttaleren.

CD-kvalitet?
Bluetooth 4.0 og aptX-teknologi gir trådløs strømming med høyere lydkvalitet. I presseskrivet blir vi fortalt at dette gir CD-kvalitet, men Bluetooth støtter maksimalt 352 kbps, og selv om aptX-kodeken utnytter denne båndbredden bedre, kan det aldri bli full CD-kvalitet.

Bluetooth Smart gjør at enheter kan være sammenkoblet i både timer og dager uten å miste forbindelsen.

Wi-Fi-tilkobling
I sann Libratone-ånd er det fremdeles mulig – og foretrukket – å koble produktet til Wi-Fi-hjemmenettverket enten via AirPlay eller DLNA-teknologi. Innebygd Spotify Connect lar deg sømløst strømme millioner av sanger fra Spotify til en Wi-Fi-tilkoblet Libratone-høyttaler uten avbrudd fra innkommende samtaler. HTC Connect gjør det dessuten enda enklere for HTC-brukere å strømme musikk trådløst fra sine smarttelefoner til Libratone LOOP og Libratone ZIPP. Lydprofiler i høyttalerne gjør at de kan tilpasses omgivelsene gjennom en gratis Libratone-app.

Annonse

Nye farger og materialer
Wi-Fi- og Bluetooth-versjonen av den bærbare og batteridrevne Libratone ZIPP kommer i en oppdatert versjon med et brunt skinnhåndtak og Salty Grey ulltrekk som standard. Høyttaleren koster 2.999 kroner. Den klassiske utgaven av ZIPP, med et svart skinnhåndtak og svart farge, er fremdeles tilgjengelig.

Wi-Fi- og Bluetooth-versjonen av Libratone LOOP som passer til både hyller og vegg (stativ og veggfeste er inkludert i esken), kommer i Pepper Black-ulltrekk som standard. Prisen er 3.699 kroner.

Ekstra trekk selges separat i en rekke farger, så det bør være lett å finne noe som passer smak og interiør.

Gratis ekstratrekk ved registrering
Nye ZIPP og LOOP med Bluetooth og NFC er tilgjengelig fra midten av oktober hos forhandlere, nettbutikker og libratone.com. Nye ZIPP- og LOOP-kunder kan plukke et ekstra trekk i sin favorittfarge uten tillegg i prisen, dersom de registrerer produktene via Libratones app eller nettside.

 

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Twitter-sjef Jack Dorsey har store planer for Tidal. Jay-Z vil fortsatt være med på laget som styreleder.
Discogs: - 12 millioner vinylplater ble handlet i 2020. Det er 40 prosent opp fra 2019! CD-salget har økt tilsvarende.
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
Sony lanserer 360 Reality Audio Creative Suite for uavhengige musikere og artister.
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.