Search
Generic filters

Libratone-høyttalere får Bluetooth og NFC

Øker fleksibiliteten til de trådløse høyttalerne ZIPP og LOOP.

Libratone legger ikke skjul på at de mener at Wi-Fi er den optimale måten å strømme musikk på, for best mulig lyd og stabil overføring. Men når man ser at Bluetooth blir stadig mer utbredt og at mange foretrekker denne måten å strømme musikken på, så er det naturlig at man tar affære.

Libratone utstyrer derfor sine ZIPP og LOOP med Bluetooth og enkel tilkobling med NFC, for å gjøre produktene mer sosiale og brukervennlige. Har du en telefon med NFC, kobles den opp på få sekunder ved å holde telefonen over logoen på Libratone-høyttaleren.

CD-kvalitet?
Bluetooth 4.0 og aptX-teknologi gir trådløs strømming med høyere lydkvalitet. I presseskrivet blir vi fortalt at dette gir CD-kvalitet, men Bluetooth støtter maksimalt 352 kbps, og selv om aptX-kodeken utnytter denne båndbredden bedre, kan det aldri bli full CD-kvalitet.

Bluetooth Smart gjør at enheter kan være sammenkoblet i både timer og dager uten å miste forbindelsen.

Wi-Fi-tilkobling
I sann Libratone-ånd er det fremdeles mulig – og foretrukket – å koble produktet til Wi-Fi-hjemmenettverket enten via AirPlay eller DLNA-teknologi. Innebygd Spotify Connect lar deg sømløst strømme millioner av sanger fra Spotify til en Wi-Fi-tilkoblet Libratone-høyttaler uten avbrudd fra innkommende samtaler. HTC Connect gjør det dessuten enda enklere for HTC-brukere å strømme musikk trådløst fra sine smarttelefoner til Libratone LOOP og Libratone ZIPP. Lydprofiler i høyttalerne gjør at de kan tilpasses omgivelsene gjennom en gratis Libratone-app.

Nye farger og materialer
Wi-Fi- og Bluetooth-versjonen av den bærbare og batteridrevne Libratone ZIPP kommer i en oppdatert versjon med et brunt skinnhåndtak og Salty Grey ulltrekk som standard. Høyttaleren koster 2.999 kroner. Den klassiske utgaven av ZIPP, med et svart skinnhåndtak og svart farge, er fremdeles tilgjengelig.

Wi-Fi- og Bluetooth-versjonen av Libratone LOOP som passer til både hyller og vegg (stativ og veggfeste er inkludert i esken), kommer i Pepper Black-ulltrekk som standard. Prisen er 3.699 kroner.

Ekstra trekk selges separat i en rekke farger, så det bør være lett å finne noe som passer smak og interiør.

Gratis ekstratrekk ved registrering
Nye ZIPP og LOOP med Bluetooth og NFC er tilgjengelig fra midten av oktober hos forhandlere, nettbutikker og libratone.com. Nye ZIPP- og LOOP-kunder kan plukke et ekstra trekk i sin favorittfarge uten tillegg i prisen, dersom de registrerer produktene via Libratones app eller nettside.

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.