Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Libratone hos Hi-Fi Klubben

Lydproduktene fra danske Libratone har vakt oppsikt for sin nyskapende produktdesign. Nå kan de både sees og høres hos Hi-Fi Klubben.

Hi-Fi Klubben har ønsket å styrke sin allerede sterke posisjon innen trådløse lydprodukter, og har sikret seg agenturet på det fremgangsrike merket, som nå blir tilgjengelig i «Klubbens» 77 butikker rundt om i Skandinavia.

De kashmirkledde høyttalerne Libratone Live og Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi for å overføre musikk direkte fra iPad, iPhone eller iPod touch, samt fra datamaskinen din via trådløst nettverk.
Libratone Lounge er en «lydplanke» som kan brukes sammen med TV-en eller som frittstående stereoanlegg. Test av Libratone Lounge
Den mer kompakte Live-modellen er en fleksibel høyttaler som er lettvint å plassere. Begge lydsystemene kombinerer avansert teknologi og smakfull skandinavisk design. Test av Libratone Live
Både Hi-Fi Klubben og Libratone har tro på at de vil oppnå en synergieffekt som følge av det nye samarbeidet, og vi blir ikke overrasket om det dukker opp flere Libratone-produkter etter hvert.
forfatter
Skrevet av

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.