Libratone hos Hi-Fi Klubben

forfatter

Lydproduktene fra danske Libratone har vakt oppsikt for sin nyskapende produktdesign. Nå kan de både sees og høres hos Hi-Fi Klubben.

Hi-Fi Klubben har ønsket å styrke sin allerede sterke posisjon innen trådløse lydprodukter, og har sikret seg agenturet på det fremgangsrike merket, som nå blir tilgjengelig i «Klubbens» 77 butikker rundt om i Skandinavia.

De kashmirkledde høyttalerne Libratone Live og Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi for å overføre musikk direkte fra iPad, iPhone eller iPod touch, samt fra datamaskinen din via trådløst nettverk.
Libratone Lounge er en «lydplanke» som kan brukes sammen med TV-en eller som frittstående stereoanlegg. Test av Libratone Lounge
Den mer kompakte Live-modellen er en fleksibel høyttaler som er lettvint å plassere. Begge lydsystemene kombinerer avansert teknologi og smakfull skandinavisk design. Test av Libratone Live
Både Hi-Fi Klubben og Libratone har tro på at de vil oppnå en synergieffekt som følge av det nye samarbeidet, og vi blir ikke overrasket om det dukker opp flere Libratone-produkter etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.