Libratone hos Hi-Fi Klubben

Annonse
Annonse
forfatter

Lydproduktene fra danske Libratone har vakt oppsikt for sin nyskapende produktdesign. Nå kan de både sees og høres hos Hi-Fi Klubben.

Hi-Fi Klubben har ønsket å styrke sin allerede sterke posisjon innen trådløse lydprodukter, og har sikret seg agenturet på det fremgangsrike merket, som nå blir tilgjengelig i “Klubbens” 77 butikker rundt om i Skandinavia.

De kashmirkledde høyttalerne Libratone Live og Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi for å overføre musikk direkte fra iPad, iPhone eller iPod touch, samt fra datamaskinen din via trådløst nettverk.
Libratone Lounge er en “lydplanke” som kan brukes sammen med TV-en eller som frittstående stereoanlegg. Test av Libratone Lounge
Den mer kompakte Live-modellen er en fleksibel høyttaler som er lettvint å plassere. Begge lydsystemene kombinerer avansert teknologi og smakfull skandinavisk design. Test av Libratone Live
Både Hi-Fi Klubben og Libratone har tro på at de vil oppnå en synergieffekt som følge av det nye samarbeidet, og vi blir ikke overrasket om det dukker opp flere Libratone-produkter etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
LGs nye 2021-modeller har akkurat begynt å dukke opp i butikkene. Sjekk de første prisene her!
Panasonic introduserer flere spennende TV-modeller for 2021, inkludert tre nye 48-tommers OLED-TVer!
*OPPDATERT MED PRISER* Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!