Libratone har landet

De stilige Libratone-høyttalerne med Airplay er nå klare for salg.
forfatter

Danske Libratone vakte oppsikt med sine to stilfulle Airplay-høyttalere på IFA-messen i Berlin tidligere i år. Nå er Libratone Live og Lounge tilgjengelig i Apple Online Store, såvel som autoriserte forhandlere som Humac og Eplehuset her hjemme.

Vi har tidligere testet den trådløse høyttaleren Libratone Beat, som er en versjon av Live uten Airplay.

Aktive Airplay-høyttalere

Den kompakte Libratone Live og lydplanken Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi for å overføre musikk og lyd direkte fra iTunes-biblioteket på din iPad, iPhone eller iPod touch, samt fra en Mac eller en PC til høyttalerne via trådløst nettverk. Lounge-modellen er dessuten beregnet spesielt for å henges over eller under TV-en og forsterke lyden fra denne.

De elegante stoffkledde høyttalerne bruker elementer av høy kvalitet, samt dedikerte forsterkere til hver av de fem elementene, og en innebygd DSP som justerer lyden i forhold til akustikken i rommet. Libratone har også patentert en egen teknikk de kaller FullRoom som skal gi ”suveren 360 graders lydopplevelse” fra bare en høyttaler.

I Apples App Store kan du laste ned en gratis Libratone-applikasjon som lar deg fjernstyre høyttalerne. Appen kan også brukes til å kalibrere lyden automatisk ut fra akustikken i rommet.

Live og Lounge fås i en rekke farget og finisher i ull og cashmere, og vil koste henholdsvis 4.990 og 8.990 kroner.

http://www.libratone.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.