TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Lekker konsepthøyttaler fra Dali

forfatter
Publisert 21.03.11 - 11:39

Denne får man ikke kjøpt riktig ennå, men Dalis spektakulære konsepthøyttaler kan være å finne i butikkene om et års tid.

Dali ME9 heter den, og som man kan se av den grafiske fremstillingen, dreier det seg om en treveis høyttaler med to mellomtone- og to basselementer. I et kabinett med innsvingede sider, og med diskantelementet i sentum av den buede frontplaten.

Siden ME9 er på forsøkstadiet, er det lite informasjon om høyttaleren, annet enn at den representerer et stort skritt vekk fra kantede høyttalere, og med alle kurvene bør den ikke ha store problemer med interne diffraksjoner.

Hvor og når den kan prøvelyttes er usikkert, men High-End 2011 i Munchen, som går av stabelen i mai, kan være første mulighet for en demo.

Følg med.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sonos har gjort et merkelig valg Sonos demonstrerte sin rimeligste lydplanke Ray i København onsdag. Men hva har de gjort?
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærte seg død, var ikke det hele historien. For Onkyo-merket lever nå videre i amerikanske hender.
Den beste trådløse vi har hørt KEFs trådløse, gulvstående LS60 Wireless, er intet mindre enn brilliant.
Sonos: Alle ryktene var sanne! Sonos nye stemmeassistent og lydplanke har nå fått offisielt navn og lanseringsdato. Det er også bærbare nyheter.
Helt vanvittig rått fra KEF Jeg blåser i om det er rock eller klassisk du lytter til. Disse høyttalerne av en annen verden fillerister kroppen din, mens ørene får den fineste massasje.
Steinway Lyngdorf innleder badesesongen Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend