TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Krymper SoundSphere-høyttalerne

Philips lanserer enda en ny høyttaler med diskanten høyt på strå.

forfatter
Publisert 15.06.12 - 11:46

Philips Fidelio DS6600

Tidligere denne måneden skrev vi at Philips utvider sin Fidelio-serie med trådløse lydprodukter. Nå kommer enda et nytt produkt i serien: SoundSphere DS6600 er en mindre utgave av de trådløse AirPlay-høyttalerne DS9800W, beregnet på mindre rom, PC-bruk og nærfeltslytting.

DS6600W har ikke AirPlay eller Wi-Fi ombord, i stedet har den fysisk dokking for iPod og iPhone i fronten, samt USB-tilkobling og 3.5mm minijack-inngang for andre lydkilder.

Forsterkeren er på 2 x 25 Watt, og sitter innebygd i den høyre høyttaleren. Herfra trekkes en høyttalerkabel videre til den andre høyttaleren.

 

Philips Fidelio DS6600

Høyttalerne bruker samme type diskant som de større DS9800, montert på toppen av kabinettet for best mulig spredning. Bass/mellomtoneelementet er ikke større enn ca 2,5″, så vi kan nok ikke forvente like dyp og kraftig bass som de større modellene. Det runde kabinettet har en finish i børstet aluminium.

Philips DS6600 er tilgjengelig nå, blant annet hos Apple Store til en pris på 3.390 kroner.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærte seg død, var ikke det hele historien. For Onkyo-merket lever nå videre i amerikanske hender.
Den beste trådløse vi har hørt KEFs trådløse, gulvstående LS60 Wireless, er intet mindre enn brilliant.
Sonos: Alle ryktene var sanne! Sonos nye stemmeassistent og lydplanke har nå fått offisielt navn og lanseringsdato. Det er også bærbare nyheter.
Helt vanvittig rått fra KEF Jeg blåser i om det er rock eller klassisk du lytter til. Disse høyttalerne av en annen verden fillerister kroppen din, mens ørene får den fineste massasje.
Steinway Lyngdorf innleder badesesongen Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.
Presisjonsverktøy du kan bruke hjemme Genelec er først og fremst kjent for sine høyttalere til lydstudioer, men 6040R kan også brukes hjemme.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend