Bærbar høyttaler

Skal du høre på musikk i sommer, vil JBL Charge gjerne være med. Den lille bærbare høyttaleren holder det gående i 12 timer på batteri.
forfatter

Det går 13 på dusinet, med småhøyttalere. De fleste av dem er katastrofalt dårlige, men noen lyspunkter finnes. JBL lover at deres 17,5 cm lange høyttalerkubbe, JBL Charge, skal passe i sistnevnte kategori. Med JBLs lange tradisjon for kvalitetslyd, er det lett å tro på dem, mev vi venter til vi har testet Charge før vi konkluderer. Det vi vet om den bærbare høyttaleren er at den spiller  i 12 timer på en lading, og at det ladbare batteriets kapasitet er hele  6000 mAh kraftig.

To 41 mm elementer leverer lyden, og bassen forsterkes av en bassport, alt drevet av 2 x 5 w stereoforsterker. Den kan også lade mobilen når den er tilkoblet USB-porten. Man kan også strømme musikken trådløst fra nettbrettet eller mobilen, via Bluetooth.

Høyttaleren som koster 1500 kr, finnes i flere farger, og kan plasseres liggende eller stående, og det følger med en praktisk bæreveske.

jbl_charge_blue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.