Search
Generic filters

Kraftig høyttalerkubbe fra JBL

Skal du høre på musikk i sommer, vil JBL Charge gjerne være med. Den lille bærbare høyttaleren holder det gående i 12 timer på batteri.

Det går 13 på dusinet, med småhøyttalere. De fleste av dem er katastrofalt dårlige, men noen lyspunkter finnes. JBL lover at deres 17,5 cm lange høyttalerkubbe, JBL Charge, skal passe i sistnevnte kategori. Med JBLs lange tradisjon for kvalitetslyd, er det lett å tro på dem, mev vi venter til vi har testet Charge før vi konkluderer. Det vi vet om den bærbare høyttaleren er at den spiller  i 12 timer på en lading, og at det ladbare batteriets kapasitet er hele  6000 mAh kraftig.

To 41 mm elementer leverer lyden, og bassen forsterkes av en bassport, alt drevet av 2 x 5 w stereoforsterker. Den kan også lade mobilen når den er tilkoblet USB-porten. Man kan også strømme musikken trådløst fra nettbrettet eller mobilen, via Bluetooth.

Høyttaleren som koster 1500 kr, finnes i flere farger, og kan plasseres liggende eller stående, og det følger med en praktisk bæreveske.

jbl_charge_blue

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.