TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Kraftig høyttalerkubbe fra JBL

Skal du høre på musikk i sommer, vil JBL Charge gjerne være med. Den lille bærbare høyttaleren holder det gående i 12 timer på batteri.

forfatter
Publisert 12.04.13 - 15:05

Det går 13 på dusinet, med småhøyttalere. De fleste av dem er katastrofalt dårlige, men noen lyspunkter finnes. JBL lover at deres 17,5 cm lange høyttalerkubbe, JBL Charge, skal passe i sistnevnte kategori. Med JBLs lange tradisjon for kvalitetslyd, er det lett å tro på dem, mev vi venter til vi har testet Charge før vi konkluderer. Det vi vet om den bærbare høyttaleren er at den spiller  i 12 timer på en lading, og at det ladbare batteriets kapasitet er hele  6000 mAh kraftig.

To 41 mm elementer leverer lyden, og bassen forsterkes av en bassport, alt drevet av 2 x 5 w stereoforsterker. Den kan også lade mobilen når den er tilkoblet USB-porten. Man kan også strømme musikken trådløst fra nettbrettet eller mobilen, via Bluetooth.

Høyttaleren som koster 1500 kr, finnes i flere farger, og kan plasseres liggende eller stående, og det følger med en praktisk bæreveske.

jbl_charge_blue

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Følg Lyd & Bilde