Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Kompakt LG-lydplanke med stor lyd

Med Dolby Atmos, DTS:X og separat subwoofer, så loves en lyd som fyller hele stuen fra LGs minste soundbar, kalt LG Eclair.

En soundbar er en diskret og kompakt måte å få bedre lyd til TV-en. Men hvis en lydplanke på en meter eller mer blir for visuelt forstyrrende, har LG en enda mer diskret løsning, som fortsatt lover å fylle stuen med god lyd.

På tross av sin beskjedne størrelse leverer LG Eclair 3D-lyd med støtte for Dolby Atmos og DTS:X.

LG Eclair fås i svart og hvit. Der er fem lydkanaler i den lille karen: Venstre, senter og høyre, samt to høydekanaler til Dolby Atmos og DTX:X. (Foto: LG)

Eclair beskrives som et 3.1.2-system, altså to frontkanaler, en senterkanal, en subwoofer og to høydekanaler. Ikke verst i en høyttaler som måler knappe 30 cm i bredden og seks cm i høyden.

Om subwooferen hevdes det i pressemeldingen, «at man ikke trenger å bekymre seg om å forstyrre naboene, da den leverer en kraftig bass med minimal vibrasjon.» Ettersom lydbølger i dypbassen ikke forstyrrer gjennom etasjer, så tolker vi det som at den leverer tilstrekkelig bass, men ikke særlig mer.

Annonse

Setter består av en minibar og en subwoofer. (Foto: LG)

LG Eclair har eARC og 4K-pass-through for 4K- og HDR-innhold inklusivt Dolby Vision på streamingtjenester.

Annonse

Pris og tilgjengelighet:

LG Eclair QP5 kan kjøpes nå og koster 6.990 kroner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.