Høyttalere

De klassiske JBL høyttalerne går aldri av moten. Her er det ferskeste eksemplet på det: 4306 er en kompakt toveis høyttaler med horndiskant.
forfatter

Den nye 4306 er en 46 cm høy toveis monitortype høyttaler. Med en 20 cm/8″ stor bass i JBLs klassiske hvite aquaplas polypropylen materiale.

Den er større enn JBL 4312 Mk II som vi nylig testet.

Som mange av JBLs studio monitorhøyttalere, har også 4306 en horndiskant. Her med et 25 mm membran i aluminium og magnesium, som sitter i en relativt kort hornlading, for høyere effektivitet.

Under grillen på den blå frontplaten er det en diskantregulering, og to bassrefleksporter.

Høyttalerne som veier 12 kilo stykket, er bare 30 cm dype og 27,8 cm brede, og tar ikke mye plass.

JBL sier at 4306 skal rekke over et frekvensområde på 50Hz-40kHz(−6dB) og med en følsomhet på, 89 dB og impedanse på 6 ohm, bør de være relativt enkel å drive. For selv små forsterkere.

Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men omregnet til norske kroner, kan 4306 havne rundt 10.0000-12.000 kroner paret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.