Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

KEF slanker høyttalerne

Slanke tv-er krever slanke høyttalere. Nå har også KEF en løsning som passer flatskjermen din.

T-serien kaller KEF de slanke vegghøyttalerne. Serien leveres i komplette sett for sekskanals surround, og består alle av en slank subwoofer, front- senter- og bakhøyttalere.
Høyttalerne har vanlige elementer som er spesialtipasset plassering i svært slanke kabinetter, og koster fra 13.000 kroner for T105 System, som har de minste høyttalerne og en kompakt senterhøyttaler.

T205 har større høyttalere foran og en større senterhøyttaler, og koster 16.000 kroner, mens T305 leveres med de største høyttalerne til alle kanaler, og koster 18.000 kroner for hele settet.
Subwooferen T2 kan også kjøpes løst til 6.000 kroner, to suber er som kjent bedre enn en. Og vil man heller ha høyttalerne på stativer, finnes det tilpassede gulvstativer til 3.500 kroner paret.
Akustikk

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.