KEF LS50 tilbake i hvitt

KEF lanserer hvitkledd versjon av sine jubileumshøyttalere.
forfatter

I forbindelse med 50-års jubileet for to år siden slapp KEF de meget innovative LS50. En kompakt høyttaler med buet front og KEFs karakteristiske Uni-Q koaksialelement, som består av en 13 cm bass/mellomtone med diskanten i midten. Selve kabinettet er laget av en polyester/glassfiber blanding i frontbaffelen kombinert med MDF i selve kabinettet.

LS50 ble godt mottatt blant både kritikere og kresne entusiaster, og regnes som en av de beste kompakthøyttalerne rundt 10.000 kroner. Noen går så langt at de parer de små KEF-ene med med adskillig dyrere utstyr, som high-tech forsterkere fra Devialet ( som kan programmeres med SAM romkorreksjonfiltre for LS50).

kef_ls50_white_3

Back in white
If it ain’t broke, don’t fix it, heter det, men høyttalerprodusentene må fornye seg i blant, om ikke med ny teknikk, så i alle fall med nye klær!

LS50 kom opprinnelig bare i svart pianolakk med gullfarget Uni-Q element, men nå får du dem også med hvitlakkerte finish og blå elementer. Hvem vet, kanskje den hvite versjonen er lettere å få aksept for hjemme i stua?

kef_ls50_white_2-580x625
Les testen av LS50 her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.