Innfellingshøyttalere med lydtrykk

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".
JBL+Synthesis+SCL-5-6-7-8+CES+Press+Release+Render
Annonse
Annonse
forfatter

JBL Synthesis slipper fire nye høyttalermodeller for innbygging: to for vegginnfelling, og to til taket. Dette er høyttalere for folk som er glade i dynamikk og vil at huset skal rocke skikkelig. Enten du ønsker et enkelt skjult høyttalersystem i dagligstuen, eller et fullskala hjemmekinooppsett med høyttalere rund baut, inkludert takinnfelte høyttalere for 3D-lyd fra Dolby Atmos og DTS:X.

De fire høyttalerne hører til i Synthesis Custom Loudspeakers (SCL)-serien, og de er alle rimeligere lillesøsken til de store SCL-2, som til 6.000 dollar pr stykk er dyrere enn de fleste har råd til.

Les også
7 par vegghøyttalere Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

To for vegginnfelling: SCL-6 og SCL-7

JBL Synthesis slipper to nye høyttalermodeller for vegginnfelling. SLC-6 er en 2,5-veis høyttaler med et smalt fotavtrykk. Her får du fire 5,25-tommers mellomtonebasser og en fremadrettet horndiskant. Modellen er tiltenkt mindre til mellomstore anlegg, eller som bakhøyttalere i større oppsett. Vi loves “høyeste dynamikknivå blant noen in-wall-høyttalere” i sin klasse, og det følger med en magnetisk grill som kan males over i den fargen du ønsker. Slippes i februar til 1500 dollar pr stk.

SCL-7 er en mindre 2-veishøyttaler, hvor horndiskanten er vinklet for lytting utenfor aksen. Ideelt til mindre rom, og hvor du ønsker mest mulig fokusert lyd mot et bestemt lyttefelt. Her får du to 5,25-tommere, og prisen blir 1000 dollar pr høyttaler.

To takhøyttalere: SCL-5 og SCL-8

I samme serie kommer to høyttalere for takinnfelling. SCL-5 er en toveis høyttaler, med en vinklet horndiskant i kombinasjon med en 7-tommers mellomtonebass. Høyttaleren skal gi en jevn og fin respons helt til 60 grader utenfor aksen, som skal gjøre den ideell som takhøyttaler i et 3D surroundlydoppsett, for lydformater som Dolby Atmos og DTS:X. Både firkantet og rund grill medfølger, med magnetfeste. Denne kan males over i ønsket farge. Pris pr. høyttaler er 2000 dollar.

Annonse

Til slutt den mindre SCL-8, en toveis takinnfellings-høyttaler. I all hovedsak en mindre versjon av SCL-5. Også denne med skråstilt horndiskant, men her er mellomtonebassen på 5,25 tommer. Også her får du både rund og firkantet malbar grill, og prisen blir 1000 dollar pr. stk.

Les hele pressemeldingen her (engelsk).

JBL+Synthesis+SCL-1+_+SSW-1+Group+for+Press+Release
JBL Synthesis SCL-1 høyttaler og SSW-1 subwoofer. Foto: JBL Synthesis

Tilgjengelighet

Alle de nye høyttalermodellene kommer i februar. I tillegg slipper JBL i mars et gigantisk flaggskip, nemlig SCL-1 til hele 15.000 dollar pr. høyttaler, og og dessuten den passive subwooferen SSW-1 – med doble 15-tommers basselementer og hele 10 cm slaglengde. 7.500 dollar koster den. Den engelske pressemeldingen på disse kan du lese her.

Norsk importør er Audiocenteret.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.
Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.