Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Innfellingshøyttalere med lydtrykk

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".
JBL+Synthesis+SCL-5-6-7-8+CES+Press+Release+Render

JBL Synthesis slipper fire nye høyttalermodeller for innbygging: to for vegginnfelling, og to til taket. Dette er høyttalere for folk som er glade i dynamikk og vil at huset skal rocke skikkelig. Enten du ønsker et enkelt skjult høyttalersystem i dagligstuen, eller et fullskala hjemmekinooppsett med høyttalere rund baut, inkludert takinnfelte høyttalere for 3D-lyd fra Dolby Atmos og DTS:X.

De fire høyttalerne hører til i Synthesis Custom Loudspeakers (SCL)-serien, og de er alle rimeligere lillesøsken til de store SCL-2, som til 6.000 dollar pr stykk er dyrere enn de fleste har råd til.

Les også
7 par vegghøyttalere Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

To for vegginnfelling: SCL-6 og SCL-7

JBL Synthesis slipper to nye høyttalermodeller for vegginnfelling. SLC-6 er en 2,5-veis høyttaler med et smalt fotavtrykk. Her får du fire 5,25-tommers mellomtonebasser og en fremadrettet horndiskant. Modellen er tiltenkt mindre til mellomstore anlegg, eller som bakhøyttalere i større oppsett. Vi loves «høyeste dynamikknivå blant noen in-wall-høyttalere» i sin klasse, og det følger med en magnetisk grill som kan males over i den fargen du ønsker. Slippes i februar til 1500 dollar pr stk.

SCL-7 er en mindre 2-veishøyttaler, hvor horndiskanten er vinklet for lytting utenfor aksen. Ideelt til mindre rom, og hvor du ønsker mest mulig fokusert lyd mot et bestemt lyttefelt. Her får du to 5,25-tommere, og prisen blir 1000 dollar pr høyttaler.

To takhøyttalere: SCL-5 og SCL-8

I samme serie kommer to høyttalere for takinnfelling. SCL-5 er en toveis høyttaler, med en vinklet horndiskant i kombinasjon med en 7-tommers mellomtonebass. Høyttaleren skal gi en jevn og fin respons helt til 60 grader utenfor aksen, som skal gjøre den ideell som takhøyttaler i et 3D surroundlydoppsett, for lydformater som Dolby Atmos og DTS:X. Både firkantet og rund grill medfølger, med magnetfeste. Denne kan males over i ønsket farge. Pris pr. høyttaler er 2000 dollar.

Til slutt den mindre SCL-8, en toveis takinnfellings-høyttaler. I all hovedsak en mindre versjon av SCL-5. Også denne med skråstilt horndiskant, men her er mellomtonebassen på 5,25 tommer. Også her får du både rund og firkantet malbar grill, og prisen blir 1000 dollar pr. stk.

Les hele pressemeldingen her (engelsk).

JBL+Synthesis+SCL-1+_+SSW-1+Group+for+Press+Release

JBL Synthesis SCL-1 høyttaler og SSW-1 subwoofer. Foto: JBL Synthesis

Annonse

Tilgjengelighet

Alle de nye høyttalermodellene kommer i februar. I tillegg slipper JBL i mars et gigantisk flaggskip, nemlig SCL-1 til hele 15.000 dollar pr. høyttaler, og og dessuten den passive subwooferen SSW-1 – med doble 15-tommers basselementer og hele 10 cm slaglengde. 7.500 dollar koster den. Den engelske pressemeldingen på disse kan du lese her.

Norsk importør er Audiocenteret.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.