Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
17. MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Innfellingshøyttalere med lydtrykk

Fire nye modeller fra JBL Synthesis som lover å rocke huset "uten å synes".

Skrevet av / 08.01.21 - 11:42
Innfellingshøyttalere med lydtrykk

JBL Synthesis slipper fire nye høyttalermodeller for innbygging: to for vegginnfelling, og to til taket. Dette er høyttalere for folk som er glade i dynamikk og vil at huset skal rocke skikkelig. Enten du ønsker et enkelt skjult høyttalersystem i dagligstuen, eller et fullskala hjemmekinooppsett med høyttalere rund baut, inkludert takinnfelte høyttalere for 3D-lyd fra Dolby Atmos og DTS:X.

De fire høyttalerne hører til i Synthesis Custom Loudspeakers (SCL)-serien, og de er alle rimeligere lillesøsken til de store SCL-2, som til 6.000 dollar pr stykk er dyrere enn de fleste har råd til.

Les også 7 par vegghøyttalere Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

To for vegginnfelling: SCL-6 og SCL-7

JBL Synthesis slipper to nye høyttalermodeller for vegginnfelling. SLC-6 er en 2,5-veis høyttaler med et smalt fotavtrykk. Her får du fire 5,25-tommers mellomtonebasser og en fremadrettet horndiskant. Modellen er tiltenkt mindre til mellomstore anlegg, eller som bakhøyttalere i større oppsett. Vi loves «høyeste dynamikknivå blant noen in-wall-høyttalere» i sin klasse, og det følger med en magnetisk grill som kan males over i den fargen du ønsker. Slippes i februar til 1500 dollar pr stk.

SCL-7 er en mindre 2-veishøyttaler, hvor horndiskanten er vinklet for lytting utenfor aksen. Ideelt til mindre rom, og hvor du ønsker mest mulig fokusert lyd mot et bestemt lyttefelt. Her får du to 5,25-tommere, og prisen blir 1000 dollar pr høyttaler.

To takhøyttalere: SCL-5 og SCL-8

I samme serie kommer to høyttalere for takinnfelling. SCL-5 er en toveis høyttaler, med en vinklet horndiskant i kombinasjon med en 7-tommers mellomtonebass. Høyttaleren skal gi en jevn og fin respons helt til 60 grader utenfor aksen, som skal gjøre den ideell som takhøyttaler i et 3D surroundlydoppsett, for lydformater som Dolby Atmos og DTS:X. Både firkantet og rund grill medfølger, med magnetfeste. Denne kan males over i ønsket farge. Pris pr. høyttaler er 2000 dollar.

Til slutt den mindre SCL-8, en toveis takinnfellings-høyttaler. I all hovedsak en mindre versjon av SCL-5. Også denne med skråstilt horndiskant, men her er mellomtonebassen på 5,25 tommer. Også her får du både rund og firkantet malbar grill, og prisen blir 1000 dollar pr. stk.

Les hele pressemeldingen her (engelsk).

JBL+Synthesis+SCL-1+_+SSW-1+Group+for+Press+Release
JBL Synthesis SCL-1 høyttaler og SSW-1 subwoofer. Foto: JBL Synthesis

Tilgjengelighet

Alle de nye høyttalermodellene kommer i februar. I tillegg slipper JBL i mars et gigantisk flaggskip, nemlig SCL-1 til hele 15.000 dollar pr. høyttaler, og og dessuten den passive subwooferen SSW-1 – med doble 15-tommers basselementer og hele 10 cm slaglengde. 7.500 dollar koster den. Den engelske pressemeldingen på disse kan du lese her.

Norsk importør er Audiocenteret.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Lydplanke fra Steinway

Nytt flaggskip fra Scansonic

"Rimelige" gulvhøyttalere fra Raidho

Ny Bluetooth-høyttaler fra Bose ligner en håndveske

Dynaudio med spesialmodeller på rekke og rad

Scroll to Top