Nyhet

JBL inviterer til fest med nye PartyBox-høyttalere

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans
JBL PartyBox 310 lifestyle
forfatter

JBL gjør allerede klar for tiden etter korona, med to partyhøyttalere.

I følge JBL er PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 laget for den ultimate festen, med «kraftig Pro Sound». De mener lysshowet de steller i stand er imponerende, og blinker i takt synkront med musikken. Ladbare batterier hører til, slik at du kan flytte festen dit du ønsker.

– Det har vært fantastisk å utvikle de nye JBL PartyBox-høyttalerne etter årevis med kunnskap og erfaring fra profflyd-segmentet», sier Dave Rogers, President hos Harman Lifestyle Division. – Etter lanseringen av de første PartyBox-høyttalerne for mindre enn to år siden, er vi allerede markedsledende innen denne kategorien. De to nye tilskuddene utvider JBLs PartyBox-kategori med kraftfull lyd, stor fleksibilitet og fantastiske lyseffekter. Nå kan du virkelig ta med festen overalt hvor du går.

JBL Partybox 300 Partybox er akkurat hva det låter som, en bærbar fest i en boks med reelle ressurser.
JBL Partybox On-the-go
PartyBox On-the-Go kommer med mikrofoner, blinkende lys og hele pakka. Foto: JBL

JBL PartyBox On-The-Go

PartyBox On-The-Go er en mindre og mer bærbar partyhøyttaler, men vi loves at den kan være festens midtpunkt. JBL er faktisk så selvsikre på dette, at de har inkludert sangmikrofoner. Jepp, gjør klar for karaoke!

Forsterkerkraften hevdes å være 100 watt, og lyden dertil kraftig. Pulserende lysshow-funksjon finnes, og flere høyttalere kan kobles sammen for en enda større lydopplevelse.

Tilkoblinger er Bluetooth, USB-minne og analog AUX-tilkobling. De inkluderte, trådløse JBL-mikrofonene lar deg synge med i karaoke-ånd, mens instrument-inngangen gjør at du må jobbe hardt for å holde den plagsomme nachspiel-gitaristen unna.

Skulderstropp med flaskeåpner skal det selvsagt være. Foto: JBL

Med flaskeåpner, polstret skulderstropp, seks-timers ladbare batterier og IPX4 værtetthet, er JBL PartyBox On-The-Go klar for å starte festen.

Prisen på JBL PartyBox On-The-Go er 2990 kroner, og den kan kjøpes nå.

JBL PartyBox 310
JBL PartyBox 310 er en stor høyttaler, laget for å rocke. Foto: JBL

JBL PartyBox 310

Arvtakeren til PartyBox 300 heter PartyBox 310. En voksen høyttaler, som lover oss «storslått JBL-lyd, pulserende lys og glide-hjul». Den ultimate bærbare festmaskinen, står det også i pressemeldingen. Vi fikk se den på en digital produktpresentasjon, og den er da også stor nok til å burde kunne sparke fra seg litt. Omtrent på størrelse med fire JBL Boombox-er!

PartyBox 310 er tiltenkt alt fra små hjemmefester til dansing på stranda. En rekke lydeffekter er innebygd, samt inngang til både gitar og mikrofon.

PartyBox 300 trilles som en vanlig koffert. Foto: JBL

240 watt er den hevdede forsterkereffekten, og også her får du synkronisert lysshow til musikken. Med 18-timers batteri kan festen holde på så lenge du orker.

JBL PartyBox 310 kommer i september, prisen blir 4990 kroner.

jbl.com

JBL Partybox
Er det her det er party? Foto: JBL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.