Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

JBL inviterer til fest med nye PartyBox-høyttalere

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans
JBL PartyBox 310 lifestyle

JBL gjør allerede klar for tiden etter korona, med to partyhøyttalere.

I følge JBL er PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 laget for den ultimate festen, med «kraftig Pro Sound». De mener lysshowet de steller i stand er imponerende, og blinker i takt synkront med musikken. Ladbare batterier hører til, slik at du kan flytte festen dit du ønsker.

– Det har vært fantastisk å utvikle de nye JBL PartyBox-høyttalerne etter årevis med kunnskap og erfaring fra profflyd-segmentet», sier Dave Rogers, President hos Harman Lifestyle Division. – Etter lanseringen av de første PartyBox-høyttalerne for mindre enn to år siden, er vi allerede markedsledende innen denne kategorien. De to nye tilskuddene utvider JBLs PartyBox-kategori med kraftfull lyd, stor fleksibilitet og fantastiske lyseffekter. Nå kan du virkelig ta med festen overalt hvor du går.

JBL Partybox 300 Partybox er akkurat hva det låter som, en bærbar fest i en boks med reelle ressurser.
JBL Partybox On-the-go

PartyBox On-the-Go kommer med mikrofoner, blinkende lys og hele pakka. Foto: JBL

JBL PartyBox On-The-Go

PartyBox On-The-Go er en mindre og mer bærbar partyhøyttaler, men vi loves at den kan være festens midtpunkt. JBL er faktisk så selvsikre på dette, at de har inkludert sangmikrofoner. Jepp, gjør klar for karaoke!

Forsterkerkraften hevdes å være 100 watt, og lyden dertil kraftig. Pulserende lysshow-funksjon finnes, og flere høyttalere kan kobles sammen for en enda større lydopplevelse.

Tilkoblinger er Bluetooth, USB-minne og analog AUX-tilkobling. De inkluderte, trådløse JBL-mikrofonene lar deg synge med i karaoke-ånd, mens instrument-inngangen gjør at du må jobbe hardt for å holde den plagsomme nachspiel-gitaristen unna.

Skulderstropp med flaskeåpner skal det selvsagt være. Foto: JBL

Annonse

Med flaskeåpner, polstret skulderstropp, seks-timers ladbare batterier og IPX4 værtetthet, er JBL PartyBox On-The-Go klar for å starte festen.

Prisen på JBL PartyBox On-The-Go er 2990 kroner, og den kan kjøpes nå.

JBL PartyBox 310

JBL PartyBox 310 er en stor høyttaler, laget for å rocke. Foto: JBL

JBL PartyBox 310

Arvtakeren til PartyBox 300 heter PartyBox 310. En voksen høyttaler, som lover oss «storslått JBL-lyd, pulserende lys og glide-hjul». Den ultimate bærbare festmaskinen, står det også i pressemeldingen. Vi fikk se den på en digital produktpresentasjon, og den er da også stor nok til å burde kunne sparke fra seg litt. Omtrent på størrelse med fire JBL Boombox-er!

PartyBox 310 er tiltenkt alt fra små hjemmefester til dansing på stranda. En rekke lydeffekter er innebygd, samt inngang til både gitar og mikrofon.

PartyBox 300 trilles som en vanlig koffert. Foto: JBL

240 watt er den hevdede forsterkereffekten, og også her får du synkronisert lysshow til musikken. Med 18-timers batteri kan festen holde på så lenge du orker.

JBL PartyBox 310 kommer i september, prisen blir 4990 kroner.

Annonse

jbl.com

JBL Partybox

Er det her det er party? Foto: JBL

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byr opp til dans

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.